Hocam bu bütçede sizi hiçbir mouse üzmez ama 1 haftalık viper v3 kullanıcısı olarak gerçekten ileri seviye bir mouse 8khz olarak kullanıyorum oyunda 8k oyun dışı 1k özelliği sayesinde sarj sorunuda çözülmüş advanced özelliği ilede fps oyunlarında inanılmaz reflekse sahip oluyorsunuz ben o anki duruma göre tutusumu değiştiriyorum tüm tutuslarda beni üzmedi 5000 TL'ye düşmüştü bugün onu alacaksanız zaten direkt onu alın ben 6600 TL'ye aldım malesef 1 hafta önceOyun amaçlı kullanılacak gerçekten bilen kullanan varsa bilgi verir misiniz teşekkürler
Hocam benim düşüncemde öyle fakat elime büyük gelir diye düşünüyorum superlight biraz daha ergo mouse o yüzden kararsız kaldım viperinde fiyatı iyiHocam bu bütçede sizi hiçbir mouse üzmez ama 1 haftalık viper v3 kullanıcısı olarak gerçekten ileri seviye bir mouse 8khz olarak kullanıyorum oyunda 8k oyun dışı 1k özelliği sayesinde sarj sorunuda çözülmüş advanced özelliği ilede fps oyunlarında inanılmaz reflekse sahip oluyorsunuz ben o anki duruma göre tutusumu değiştiriyorum tüm tutuslarda beni üzmedi 5000 TL'ye düşmüştü bugün onu alacaksanız zaten direkt onu alın ben 6600 TL'ye aldım malesef 1 hafta önce
Rtings sitesinde karşılaştırma var V3 pro daha iyi olması lazımOyun amaçlı kullanılacak gerçekten bilen kullanan varsa bilgi verir misiniz teşekkürler
Hocam hayatım hem küçük mouseler ile geçti ama bunun hafifliği olsun tatlıligi olsun gerçekten ileri seviye kullanırken profesyonel olduğunu hissediyorsun resmen valo oynuyorum psikolojikmidir bilmem kafa vuruşunda %14 killerde genel olarak +5 kill alıyorumHocam benim düşüncemde öyle fakat elime büyük gelir diye düşünüyorum superlight biraz daha ergo mouse o yüzden kararsız kaldım viperinde fiyatı iyi
Aktif bi şekilde superlight 2 kullanıyorum hiç bir problemine rastlamadım. Sadece ilk aldığım zaman skatezleri kötü dedikleri için değiştirmiştim. Eğer şu an değiştirmek istesem sırf meraktan Viper V3 Pro alırdım. Hangisini alırsan al üzmeyecektir, gönlün hangisinden yanaysa onu al.Oyun amaçlı kullanılacak gerçekten bilen kullanan varsa bilgi verir misiniz teşekkürler
Lamzu atlantis kullanıyorum şuan elim ortalama mouselere uyuyor o yüzden Superligt geçiyordu aklımdan sende küçük mouseler kullanmama rağmen elime oturuyor diyosun kafamda deli sorularHocam hayatım hem küçük mouseler ile geçti ama bunun hafifliği olsun tatlıligi olsun gerçekten ileri seviye kullanırken profesyonel olduğunu hissediyorsun resmen valo oynuyorum psikolojikmidir bilmem kafa vuruşunda %14 killerde genel olarak +5 kill alıyorum
Cs2 felan oynuyorum aktif e sporda felanda genelde superlight kullanıyor ergonomisi daha iyi yazmışlar hep viperde aynı fiyata düşünce kafam karıştıAktif bi şekilde superlight 2 kullanıyorum hiç bir problemine rastlamadım. Sadece ilk aldığım zaman skatezleri kötü dedikleri için değiştirmiştim. Eğer şu an değiştirmek istesem sırf meraktan Viper V3 Pro alırdım. Hangisini alırsan al üzmeyecektir, gönlün hangisinden yanaysa onu al.
Hocam viper şuan aktif en çok e sporcu tarafından kullanılan mouse (valorant) gerçekten sağlam bir makina ilk defa 1. Lige oturdu zaten hem LogitechdeydiLamzu atlantis kullanıyorum şuan elim ortalama mouselere uyuyor o yüzden Superligt geçiyordu aklımdan sende küçük mouseler kullanmama rağmen elime oturuyor diyosun kafamda deli sorular
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cs2 felan oynuyorum aktif e sporda felanda genelde superlight kullanıyor ergonomisi daha iyi yazmışlar hep viperde aynı fiyata düşünce kafam karıştı
Logitech kullanan birisi ergonomi açısından viperide rahatlıkta kullanabilir miHocam viper şuan aktif en çok e sporcu tarafından kullanılan mouse (valorant) gerçekten sağlam bir makina ilk defa 1. Lige oturdu zaten hem Logitechdeydi
Hocam tekrar diyorum bu bütçe deki mouseler hiç bir şekilde üzmüyor zaten bide superlight ile tasarımları nerdeyse tamamen aynı haberiniz olsunLogitech kullanan birisi ergonomi açısından viperide rahatlıkta kullanabilir mi
Bende Lamzu Mayadan Geçtim Superlight'aLamzu atlantis kullanıyorum şuan elim ortalama mouselere uyuyor o yüzden Superligt geçiyordu aklımdan sende küçük mouseler kullanmama rağmen elime oturuyor diyosun kafamda deli sorular