Neler Yeni

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,879
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
zorunluluk değil ya yaklaşık 1000tlden fazla kurulum ve aktivasyon bedeli alıyorlar fakat mevcut aboneliğimizin hizmet no’sunu girersek ücret almıyorlar olay bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

vipnetten üst yetkili birisini yönlendirmişler o aradı şimdi beni. “biz türk telekomun değil kendi altyapımızı kullanıyoruz bu yüzden hizmet numaramız yok, eğer türk telekom altyapılı kullansaydınız bir hizmet numaranız olurdu” diyorlar. durumu teyit edebilecek birisi var mı, yoksa btk’dan hakkımı aramalı mıyım?
Türk Telekom altyapılı değilse gerçekten dedikleri olabilir evet. O bölgeye özel altyapıları falan mı var?

hamzaersoy

80+ Bronze
Türk Telekom altyapılı değilse gerçekten dedikleri olabilir evet. O bölgeye özel altyapıları falan mı var?
evet ikide bir kendi altyapıları olduklarını söylüyorlar. zaten 4 tane şehre hizmet veriyorlar öyle büyük bir kuruluş değil. fakat yine de ben hizmet numaraları olmamalarının imkanı olmadığını düşünüyorum. bunca insan nasıl geçiş yapacak ki

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
fatura elime geçmedi maalesef, sadece 1 ay ödeme yaptım taahhütsüzdü ve fatura göndermediler

ben de öyle yapmak istiyorum ama zıt gitmek istemiyorum kolayca nasıl alabilirim
online giriş varsa faturaya oradan ulaşabilirsiniz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,879
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
evet ikide bir kendi altyapıları olduklarını söylüyorlar. zaten 4 tane şehre hizmet veriyorlar öyle büyük bir kuruluş değil. fakat yine de ben hizmet numaraları olmamalarının imkanı olmadığını düşünüyorum. bunca insan nasıl geçiş yapacak ki
Comnet, Türk Telekom üzerinden hizmet veriyor o yüzden istiyor senden. Eğer o firma Telekom kullanmıyorsa dedikleri gibi o numaranın bir önemi kalmıyor çünkü kendilerine özel bir hizmet numarası sistemleri vardır.

dostveviski

80+ Bronze
Dostum sen ne fiber altyapısındasın ne de vdsl. Kendi kullandığın alt yapıyı bilmiyor musun? Sitelerinden anladığım kadarıyla ya airfiber gibi çanak ile dağıtım yapıyorlar ya da başka metod kullanıyorlar.
1726574261836.png

ek olarak zaten kısıtlı şehir var
1726574415914.png
;

hamzaersoy

80+ Bronze
Dostum sen ne fiber altyapısındasın ne de vdsl. Kendi kullandığın alt yapıyı bilmiyor musun? Sitelerinden anladığım kadarıyla ya airfiber gibi çanak ile dağıtım yapıyorlar ya da başka metod kullanıyorlar.Alıntıyı görüntüle

ek olarak zaten kısıtlı şehir var
Alıntıyı görüntüle;
vdsl olduğumu biliyorum fakat sanırım üstte de söylendiği gibi altyapım türk telekoma bağlı olmadığı için o hizmet numarasının bir önemi kalmıyor

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Tuğra
vdsl olduğumu biliyorum fakat sanırım üstte de söylendiği gibi altyapım türk telekoma bağlı olmadığı için o hizmet numarasının bir önemi kalmıyor
Kankam senin altyapın dahi yok sanırım adamlar gelip ustyapi kurmuşlar sana yani tamamen onlara ait birsey ne vdsl ne fiber ne adsl

Adresini şuraya girip sonucu atarmisin

hamzaersoy

80+ Bronze
farklı bir altyapıya geçiş yapacağım için hizmet numarasının bir önemi kalmıyormuş arkadaşlar evet. mecburen comnete 12 ay peşin kurulum aktivasyon dahil 3667tl eğileceğiz gibi duruyor

Kankam senin altyapın dahi yok sanırım adamlar gelip ustyapi kurmuşlar sana yani tamamen onlara ait birsey ne vdsl ne fiber ne adsl

Adresini şuraya girip sonucu atarmisin
1726575053251.png

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
İlk olarak mevcut aldığın hız kaça kaç?
İkinci olarak eğer 20 Mbps üstü ise yüksek ihtimalle türk telekom altyapısı kullanıyorsun.
Abone kaybetmemek için hizmet numarasını vermiyorlar, benzerini gıbır nette yapmıştı zamanında yediği linç ve şikayet sonrası vermek zorunda kaldı. Eğer vdsl altyapısındaysan ki yüksek ihtimal öyle farklı bir operatöre geçiş yapabilirsin.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Tuğra
İyi şükret altyapin var hangi akılla ustyapi kullandın aga

İkinci olarak eğer 20 Mbps üstü ise yüksek ihtimalle türk telekom altyapısı kullanıyorsun.
Abone kaybetmemek için hizmet numarasını vermiyorlar, benzerini gıbır nette yapmıştı zamanında yediği linç ve şikayet sonrası vermek zorunda kaldı. Eğer vdsl altyapısındaysan ki yüksek ihtimal öyle farklı bir operatöre geçiş yapabilirsin.
Dediklerinin hiçbiri bu konuyla alakası yok arkadaş ustyapi kullandigi için yanlış anlamış yani altyapıyı hiç kullanmamış.

hamzaersoy

80+ Bronze
İyi şükret altyapin var hangi akılla ustyapi kullandın aga

Dediklerinin hiçbiri bu konuyla alakası yok arkadaş ustyapi kullandigi için yanlış anlamış yani altyapıyı hiç kullanmamış.
35/10 kullanıyorum ama comneti aradığımda da eğer türk telekom dışında bir altyapıdaysanız zaten geçerken yeniden aktivasyon ve kurulum ödemeniz gerek dediler. fazla bilgi sahibi olmadığım için direkt oturduğum binanın anlaşmalı olduğu firmadan interneti bağlatmıştım, altyapı üstyapı ayrımlarını vb sonradan öğrendim. şimdi hangi firmaya geçmeliyim onu da bilmiyorum sanırım türkiyedekilerin hepsi birbirinin laciverti

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Tuğra
35/10 kullanıyorum ama comneti aradığımda da eğer türk telekom dışında bir altyapıdaysanız zaten geçerken yeniden aktivasyon ve kurulum ödemeniz gerek dediler. fazla bilgi sahibi olmadığım için direkt oturduğum binanın anlaşmalı olduğu firmadan interneti bağlatmıştım, altyapı üstyapı ayrımlarını vb sonradan öğrendim. şimdi hangi firmaya geçmeliyim onu da bilmiyorum sanırım türkiyedekilerin hepsi birbirinin laciverti
Comneti peşin ödemeyin tavsiyem heryerde aynı hizmeti veremeyebiliyor ama genel olarak iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,303
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom