G0KHAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
evet windows yüklemem lazımİşletim sistemi isosu var mı? Windows mu yükleyeceksiniz?
oluşturulmuş flash bellek var öyle diyim ayrı sadece iso mu indirmem lazımİşletim sistemi isosu var mı? Windows mu yükleyeceksiniz?
windows 10 kurucam bir sorunla karşılaşmam herhalde direk .iso olarak indiriyorum şuan denicem teşekkür ederimDirekt elinizde .iso dosyası bulunması lazım.
Onun dışında eğer sanal makina işletim sistemini windows 11 kuracaksanızda açılışta bir tuşa basmanız gerek iso'yu boot edebilmesi için.
Eğer .iso olarak indirecekseniz yaparsınız. O şekilde daha kolay. Ben USB dediğiniz için link atmıştımwindows 10 kurucam bir sorunla karşılaşmam herhalde direk .iso olarak indiriyorum şuan denicem teşekkür ederim
direk iso indirmek daha kolay geldi teşekkür ederimEğer .iso olarak indirecekseniz yaparsınız. O şekilde daha kolay. Ben USB dediğiniz için link atmıştım
.iso ile kurulum yapıyor kurulum bitince yeniden başlat diyor başlatınca kuruluma baştan başlıyor döngüde kaldı böyle nasıl kurtulabilirim burdanDirekt elinizde .iso dosyası bulunması lazım.
Onun dışında eğer sanal makina işletim sistemini windows 11 kuracaksanızda açılışta bir tuşa basmanız gerek iso'yu boot edebilmesi için.
Başlangıçta tuşa basın der ingilizce şekilde..iso ile kurulum yapıyor kurulum bitince yeniden başlat diyor başlatınca kuruluma baştan başlıyor döngüde kaldı böyle nasıl kurtulabilirim burdan