VirtualBox'a indirilen virüs normal pcyi etkiler mi?

Mehmet Ak

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar CS'de artık hilelerden bıktığım için ben de açmaya karar verdim. Bu kısım çok da önemli değil ben direkt konuya gireyim. Bu hileyi elbette kendi pcme indirmiyorum virtualboxa indirdim ve tarattım taratmaz olaydım aboooov. 33 tane virüs çıktı ama herhangi bir main hesap açık değil hileyi herşeye rağmen çalıştırsam normal pcye de bulaşır mı yoksa virtualboxta mı kalır?

Arkadaşlar CS'de artık hilelerden bıktığım için ben de açmaya karar verdim. Bu kısım çok da önemli değil ben direkt konuya gireyim. Bu hileyi elbette kendi pcme indirmiyorum virtualboxa indirdim ve tarattım taratmaz olaydım aboooov. 33 tane virüs çıktı ama herhangi bir main hesap açık değil hileyi herşeye rağmen çalıştırsam normal pcye de bulaşır mı yoksa virtualboxta mı kalır?
bilmiyorum ama hile açarsan umarım geçer pc ne hile açmayın şu oyunlarda artık

Umarım Bulaşır.Yani Hile Açana Hile Açmak nasıl Bir Mantık ? Oyunu Bırak Oynama Ama Hile de açma.Senin yaşadıklarını başka insanlarda yaşayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum ama hile açarsan umarım geçer PC ne hile açmayın şu oyunlarda artık
Hocam tam aynı şeyi yazmışız.Hile Açana hile açmak nedir ya

CS'de hile açanlar adamdır. Valve haksız ban yiyenleri bile banlıyor. O yüzden oyunları çöp olsun.

Kali Linux mu kurdunmu? Virtual Boxtan virüs bulaşmaz çünkü.

CS'de hile açanlar adamdır. Valve haksız ban yiyenleri bile banlıyor. O yüzden oyunları çöp olsun.
madamdır bence hile açanlar = kolsuz hile olmasa 1m yakınındaki hedefi vuramayan körler.

Açmayın şu hileden geçen bi adam geldi 5 saniyede yere bakarak hepimizi kesti

Söyle Bir Açıklık Getireyim Eğerki Virtual Box Tarzı Programlardan Virüs Bulaşmaz çünki kendine özel bir sanal sistem oluşturduğu için sizin bilgisayarınıza geçmez Ama Söyle Bit Not Eklemeliyim Virtual box ayarlardan kendi bilgisayarınıza izin verirseniz mesela dosya paylasımı gibi o zaman virüs sisteminizde bulunan ve dosya paylaşımına izin verilen bütün sistemlere geçecektir

Söyle Bir Açıklık Getireyim Eğerki Virtual Box Tarzı Programlardan Virüs Bulaşmaz çünki kendine özel bir sanal sistem oluşturduğu için sizin bilgisayarınıza geçmez Ama Söyle Bit Not Eklemeliyim Virtual box ayarlardan kendi bilgisayarınıza izin verirseniz mesela dosya paylasımı gibi o zaman virüs sisteminizde bulunan ve dosya paylaşımına izin verilen bütün sistemlere geçecektir
Bunu nasıl kapatabilir veya engelleyebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,846
Üyeler
189,168
Son üye
Midnighponywka
Geri