Neler Yeni

Virüstotal WinRAR’ı virüslü gösteriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Gezginlerden neden indiriyorsun ki kendi sitesi varken? Sil kendi sitesinden indir.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Gezginlerden WinRAR indirdim ve setup’ı tarattığımda clamAV virüs bu dedi. Kurmamda sakınca var mı?
Yapmayın şunu artık ya... Zaten ücretsiz bir program ve kendi orijinal sitesinde var. Oradan indirsene? Kaç kişi görüyorum driver'ları bile saçma sapan sitelerden indiriyorlar, günlük ve beleş uygulamaları kendi sitelerinden indirmek yerine virüslü yerlerden indiriyorlar... Sadece meraktan soruyorum, neden orijinal siteler varken böyle yerlerden indiriyorsunuz?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Dostum neden gezginlerde indiriyorsun ki yani hiç bir sebebi yokken virüs bulaştırıyorsun

Son düzenleme:

Kurapikki

80+ Bronze
Gezginlerden WinRAR indirdim ve setup’ı tarattığımda clamAV virüs bu dedi. Kurmamda sakınca var mı?
Yani diyecek bir şey yok. Mbam+adwcleaner+hitmanpro ile bilgisayarı temizleyin daha sonrasında kendi sitesinden winrarı indirin. Zaten deneme süresi dolsa bile bedavadan kullanmaya devam edebiliyorsunuz neden öyle saçma sitelerden indiriyorsunuz ki?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapmayın şunu artık ya... Zaten ücretsiz bir program ve kendi orijinal sitesinde var. Oradan indirsene? Kaç kişi görüyorum driver'ları bile saçma sapan sitelerden indiriyorlar, günlük ve beleş uygulamaları kendi sitelerinden indirmek yerine virüslü yerlerden indiriyorlar... Sadece meraktan soruyorum, neden orijinal siteler varken böyle yerlerden indiriyorsunuz?
Hocam indirmeyeli uzun zaman oldu orijinal sitesinin olduğunu unutmuşum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar virüs ile alakalı konu açtın ki sayamıyorum ve gezginlerden indirme zaten BEDAVA.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum neden gezginlerde in indiriyorsun ki yani hiç bir sebebi yokken virüs bulaştırıyorsun

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Top Bottom