Neler Yeni

Vitaminlerden hangisi almam mantıklı ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
bu forumda gördüm bunu mantıklı geldi ama ginseng mi yoksa L-cartenin mı arasında kaldım
unutkanmlık ve odak içinde b12 alıcam orası kesin ama L-cartenin ile ginseng arasında kaldım

(konu varken niye konu açtınız derseniz arkadaşlar bilen kişi varsa hızlı bi cevap almak istıyorum indirim bitmeden alıyım onun için bu konuyu açtım )

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
la kimse mi fikir söylemez yok öyle böyle kimse mi konuya bakmadı AVVVVVVVVVVVV

.RBO.

80+ Silver
L karnitin daha çok kilo vermek için kullanılmıyormu ?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
bu forumda gördüm bunu mantıklı geldi ama ginseng mi yoksa L-cartenin mı arasında kaldım
unutkanmlık ve odak içinde b12 alıcam orası kesin ama L-cartenin ile ginseng arasında kaldım

(konu varken niye konu açtınız derseniz arkadaşlar bilen kişi varsa hızlı bi cevap almak istıyorum indirim bitmeden alıyım onun için bu konuyu açtım )
hocam l carteninin ne işe yaradığını biliyor musunuz?
odaklanma içinde b12 ve d vitaminini kullanınız

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
hmm böyle diyince ginseng almak matıklı geldi bak şimdi
hocam sen bunların ne işe yaradığını biliyor musun, allah aşkına kafana göre vitamin mi alacaksın, değerlerinde eksiklik var ise ona göre vitamin alınır

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
hocam sen bunların ne işe yaradığını biliyor musun, allah aşkına kafana göre vitamin mi alacaksın, değerlerinde eksiklik var ise ona göre vitamin alınır
ustam bizde spora gidiyoruz ne işe yaradıgını bilıyoruz tabii ki de ama benim burda sormak istedigim l cartenein bi tık daha enerjı verici olması gözüme batıyor ayrıca diger konuda benmim yazımı okumamışsın sanırım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
ustam bizde spora gidiyoruz ne işe yaradıgını bilıyoruz tabii ki de ama benim burda sormak istedigim l cartenein bi tık daha enerjı verici olması gözüme batıyor ayrıca diger konuda benmim yazımı okumamışsın sanırım.
yok dostum diğer konunu okumadım, spora gitmenle bir alakası yok eksik olan vitamini alman daha mantıklı değil mi? vucudunda var olan bir vitamini neden alasın ki

grasdiyas

80+ Silver
hoş geldin karaciğer yağlanması

Top Bottom