Vivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

honor magic 7 pro varken mantıklı değil benceVivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Vivo X200 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Karşılaştırmalarına detaylı bakmak gerekiyor. Bu bütçelerde detay önemli daha çok.honor magic 7 pro varken mantıklı değil bence
işlemci bile yeterli daha iyi olmasına ki honorun yazılımı çok daha iyi bana kalırsaKarşılaştırmalarına detaylı bakmak gerekiyor. Bu bütçelerde detay önemli daha çok.
karşılaştırmalarını az çok biliyorum, çok yakın cihazlar ama bana kalırsa ama hala honor önde çünkü işlemci tarafında ne kadar mediatek çok yol katetsede hala bir snapdragon değil bence.Karşılaştırmalarına detaylı bakmak gerekiyor. Bu bütçelerde detay önemli daha çok.
Bu cihazları alacak kişiler muhtemelen kesin yargılarla almayacaktır, detaylı testlerine bakacaklardır, yoksa Magic 7 Pro'yu alabilirler zaten.işlemci bile yeterli daha iyi olmasına ki honorun yazılımı çok daha iyi bana kalırsa Alıntıyı görüntüle
sensör boyutları olarak arada devasa farklar yok, yazılım olarakta iki cihazda gayet başarılı.kamera olarak x200pro daha iyi ama
sensör boyutları olarak arada devasa farklar yok, yazılım olarakta iki cihazda gayet başarılı.
server kaydında problem yok ama asla direnç değişmli telefon tavsiye etmem.bunlar yerine , xiaomi 14 ultra telefona anakarta bir şeyler yapıyorlarmış 32 bin diyorlar almak mantıklı mı sizce
neden peki bozmuş olabilirler diye mi , bir de server yapan varsa alayım mı sizce 30-32 bin civarınaserver kaydında problem yok ama asla direnç değişmli telefon tavsiye etmem.
sonuç olarak cihazın içi açılıyor ve anakart işlem yapılıyor hocam. En iyi anlayan adam yapsa bile riskli iş. mesela bende direnç kurbanlarından biriyim hocam, cihazı iyi bir yer yapmadığı için sonradan cihazda sıkıntı çıktı mesela.neden peki bozmuş olabilirler diye mi , bir de server yapan varsa alayım mı sizce 30-32 bin civarına