Vivo x200 pro yd almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Anladım hocam teşekkürler ama 15u 35k+ oralara kadar çıkamam maalesefde 14 u ile x200 pro arasinda devasa fark var mı ve kayıt vs. 4+4 sim işiyle falan uğraşılır mı sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heh bir diğer sorunda o olcakti hyperos mu funtouch mı diye
HyperOS daha iyi. FuntouchOS berbat hocam. Hic islevsel degil. 14 Ultra alirsan daha konforlu kullanirsin. vivo alirsan biraz ugrasirsin.

Anladım hocam teşekkürler ama 15u 35k+ oralara kadar çıkamam maalesefde 14 u ile x200 pro arasinda devasa fark var mı ve kayıt vs. 4+4 sim işiyle falan uğraşılır mı sizce

Heh bir diğer sorunda o olcakti hyperos mu funtouch mı diye
hyper os da çok fazla gömülü reklam var ve tek tek kapatman gerekiyor diye biliyorum. Özelleştirme açısından hyper os ama funtouch hakkında bilgim yok maalasef. Ben honor magic 7 pro alırken x200 pro ile karşılaştırdıklarında işletim sistemine konu gelince honor alın diyorlardı.

Aradaki kamera farkı için bu kadar uğraşmaya değmez diyorsunuz yani hocam

O kadar bütçem yok hocam ya 14u ya x200 pro (yurt dışı)
Evet. Aynen oyle diyorum hocam.

hyper os da çok fazla gömülü reklam var ve tek tek kapatman gerekiyor diye biliyorum. Özelleştirme açısından hyper os ama funtouch hakkında bilgim yok maalasef. Ben honor magic 7 pro alırken x200 pro ile karşılaştırdıklarında işletim sistemine konu gelince honor alın diyorlardı.
O dediginiz, Redmi ve Poco icin gecerli hocam.

Hocam bende redmi note 8 pro var öyle çok büyük sorunlarla karsiladmadim karsilassam bire 1 sefer kapatinca kurtuluyoruz o tür saçmalıktan ama video ayari kismindan şüpheliyim biraz

Evet. Aynen oyle diyorum hocam.

O dediginiz, Redmi ve Poco icin gecerli hocam.
Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyeniz için

Yd vivo x200 pro almayı düşünüyorum kamerası vs her şeyi cok hoşuma gitti ama server kaydı yapılamaması birazcık kafama takıldı ilerde 1-1.5 yıl içinde kayıt açılır mı hiç mi açılmaz birde Xiaomi 14 ultra da düşünüyorum yine yurt dışı ama onlardan server kayıt var ya fa yapılıyor sizce hangisi tercihi etmeliyim
x200 pro zirve al direk xiaomi falan uğraşma

Geri