Kamera için surdaki cihazların hiçbiri için alternatif olamazHonor magic 7 pro alın 53 küsüre. Takas kampanyası da çok faydalı. Kullanırsınız 3 4 yıl ki 7 yıl Android ve güvenlik güncellemesi alacak
Honor mu diğerlerine rakip olamaz yoksa diğerleri mi honora rakip olamazKamera için surdaki cihazların hiçbiri için alternatif olamaz
Hocam?Kamera için surdaki cihazların hiçbiri için alternatif olamaz
Honor diğer cihazlara göre olamaz. Honorun asıl amacı ekosistemHonor mu diğerlerine rakip olamaz yoksa diğerleri mi honora rakip olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam?
vivo'da geniş açı kamera vasat Magic7 Pro'ya kiyasla, selfie'ler daha iyi olabilirdi Magic7 Proya gore. Fakat ana kamera ve dusuk isikta vivo daha iyi. Genel olarak kamera performasinda da vivo daha iyi. Kullanici selfieyi yogun kullanacaksa Magic7 Pro almali hocam.Honor diğer cihazlara göre olamaz. Honorun asıl amacı ekosistem
Kamerada ise sadece ana kamerada cok iui geri kalan konular tırt... honor magic 4 prodan beri takip ediyorum eskisi kadar rekabetçi değiller kamerada.
Daha cok yeni nesil teknoloji,ekosistem ve verimliliğie odaklanıyor honor serisi. Arkadaş kamera istiyor uygun değil vivo,oppo v.b cihazlar varken olamaz kamera kısmında
Teşekkürler hocamHonor diğer cihazlara göre olamaz. Honorun asıl amacı ekosistem
Kamerada ise sadece ana kamerada cok iui geri kalan konular tırt... honor magic 4 prodan beri takip ediyorum eskisi kadar rekabetçi değiller kamerada.
Daha cok yeni nesil teknoloji,ekosistem ve verimliliğie odaklanıyor honor serisi. Arkadaş kamera istiyor uygun değil vivo,oppo v.b cihazlar varken olamaz kamera kısmında
Hocam esas selfie değilde arka kamerada netlik güzel renk güzel pozlama portre vs. İstiyorum 5-6 senedir redmi note 8 pro var 150yi geçmez selfie belki ön kamerası kötü diyedir de daha çok manzara ya da arka kamera ile ailemi vs. Çekiyorum 14 ultra da düşündüm ama x200 pro bircok testte daha iyi gibi geldi sizin görüşünüz nedirvivo'da geniş açı kamera vasat Magic7 Pro'ya kiyasla, selfie'ler daha iyi olabilirdi Magic7 Proya gore. Fakat ana kamera ve dusuk isikta vivo daha iyi. Genel olarak kamera performasinda da vivo daha iyi. Kullanici selfieyi yogun kullanacaksa Magic7 Pro almali hocam.
Vivo X200 Pro
Alıntıyı görüntüle
Honor Magic7 Pro
Alıntıyı görüntüle
her şey kamera değilKamera için surdaki cihazların hiçbiri için alternatif olamaz
Belki gelebilir ya da bir şekilde olabilir diye düşünmüştüm hocam ondan sordum peki var sayalım ikiside oluyor vivo x200 pro mu 14 ultra mı hem kamera hem ekran acisindanAçıklama gelmeden Server kayıt işlemine bir şey diyemeyiz
X200 Pro daha iyi ana kamerada hocam. Fakat butce cikarsa 15 Ultra oneririm. O en iyisi.Teşekkürler hocam
Hocam esas selfie değilde arka kamerada netlik güzel renk güzel pozlama portre vs. İstiyorum 5-6 senedir redmi note 8 pro var 150yi geçmez selfie belki ön kamerası kötü diyedir de daha çok manzara ya da arka kamera ile ailemi vs. Çekiyorum 14 ultra da düşündüm ama x200 pro bircok testte daha iyi gibi geldi sizin görüşünüz nedir
X200 Pro.Belki gelebilir ya da bir şekilde olabilir diye düşünmüştüm hocam ondan sordum peki var sayalım ikiside oluyor vivo x200 pro mu 14 ultra mı hem kamera hem ekran acisindan
Anladım hocam teşekkürler ama 15u 35k+ oralara kadar çıkamam maalesefde 14 u ile x200 pro arasinda devasa fark var mı ve kayıt vs. 4+4 sim işiyle falan uğraşılır mı sizceX200 Pro daha iyi ana kamerada hocam. Fakat butce cikarsa 15 Ultra oneririm. O en iyisi.
X200 Pro.
Heh bir diğer sorunda o olcakti hyperos mu funtouch mı diyefuntouch hakkında çok olumsuz yorumlar gördüm. Deneyimleyen var mı? Şuan honor kullanıyorum bootloader olarak yüklenmiş tüm uygulamaları silebiliyorum honorun telefon uygulaması dahil.