somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,360
Vivoyu severim ama 100kda vermem açık konişiyim. X200 pro ile aşırı farkları yok. En azından 25k vercek kadar. (60-70 arası gidiyor ortalama 65 aldım) Birde bu fiyata herkes İphone alır....
Sebebi nand krizi ve talep artışı sırf bu yüzden fiyatları artıyorlar.Vivoyu severim ama 100kda vermem açık konişiyim. X200 pro ile aşırı farkları yok. En azından 25k vercek kadar. (60-70 arası gidiyor ortalama 65 aldım)
bakın o zamanlar bellek krizi yoktu ve talep azdı şimdi bellek krizi var talep fazla.hocam zaten hep bu fiyatlarda lansmanı daha düşük oldu hatta vatanda gecei ndiriminde de iniyorlar pek sıcak fırsat değil
Olsun hocam dediğim gibi. 100k lık bir telefon değil ben onu demeye çalışıyorum. X200 pro eyvallahda x300pro o parayı etmez. Ayrıca bu fiyatta herkes İphone alır vivoya bakan olmaz. Ancak kamera diyen ve çok araştıran adamlar alır. O da çok nadir ki öyle adamlar zaten x200 pro alır 25k ekstradan vermez.Sebebi nand krizi ve talep artışı sırf bu yüzden fiyatları artıyorlar.
Samsung alır öyle kişilerde ve dediğim gibi x200 e yönelirler. Ha çok param var yeni olsun diyen çıkar ama çok nadir.iphone almak istemeyip android tarafından amiral gemisi cihaz almak isteyenler mevcut.
Honor yeni cihazı gelince fiyatlarını merak ediyorum.Samsung alır öyle kişilerde ve dediğim gibi x200 e yönelirler. Ha çok param var yeni olsun diyen çıkar ama çok nadir.
Heh bir rakipte o var hocam. Ekstra olarak hem ucuz hemde snapdragonlu oluyor. Ben kesinlikle vivonun bu fiyatlardan satabilceğini düşünmüyorum. En az 70-80 lere gerilemesi lazım. O da en az. Gerilemezse işi çok zor.Honor yeni cihazı gelince fiyatlarını merak ediyorum.
artık ucuz olmayacak. gitmişler işlemciye abanmışlar.Heh bir rakipte o var hocam. Ekstra olarak hem ucuz hemde snapdragonlu oluyor.