M Menchiss 80+ Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 44 Reaksiyon skoru 13 Bugün, 19:37 #1 Hata: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAİşlemcim: Intel(R) Core(TM) i7-10700K CPU @ 3.80GHz, 3792 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal Selamlar, Çekirdek Yalıtım ayarını açmak için intel VMX ayarını açmam gerekiyor, secure boot açık csm kapalı biosu güncelledim , bunun dışında diğer ayarlar da aşağıdaki gibi olduğunda mavi ekran alıyorum, VMX ayarını kapattığımda sorun olmuyor ve windows açılıyor, internette pek bir şey bulamadım bununla alakalı. Konu hakkında bilgisi olan veya yardım etmek isteyenler dc:menchiss Ekler 1763656308199.webp 9.2 KB · Hit: 1
Hata: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAİşlemcim: Intel(R) Core(TM) i7-10700K CPU @ 3.80GHz, 3792 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal Selamlar, Çekirdek Yalıtım ayarını açmak için intel VMX ayarını açmam gerekiyor, secure boot açık csm kapalı biosu güncelledim , bunun dışında diğer ayarlar da aşağıdaki gibi olduğunda mavi ekran alıyorum, VMX ayarını kapattığımda sorun olmuyor ve windows açılıyor, internette pek bir şey bulamadım bununla alakalı. Konu hakkında bilgisi olan veya yardım etmek isteyenler dc:menchiss