🔥İndirim Vodafone Pay 200 TL Cashback

Cashback'i yatan var mi? Cunku bana hala gelmedi hocam. Ayrica Hepsiburada'dan iade edilen 999 TL de gelmedi.
İadeler biraz geç düşüyor 3 gün ü falan buluyor hesap hareketleri kısmında genelde turuncu kısımda provizyonda olarak gözükür

Yaz harcamalarınıza özel 200 TL diye geçiyor adı. Vodafone faturaya yansıt olarak yararlanılabileceği için vodafone müşterisi olmanız lazım.

Geçerli yerler: Spotify, Netflix, Defacto, Biletinial, Kitapyurdu, Hızlı Çiçek, Google Play, App Store, GAİN

Cashback: 30 Haziran'a kadar sadece faturanı yansıt seçeneği ile 200 tl harcama yaptığınızda diğer ay 200 tl vodafone pay karta iade yapıyor. 200 Tl'nin altında harcarsanız ne kadar harcadıysanız o kadar iade verir.

%100 cashback gibi görünse de faturana yansıt yaptığınız için 25 TL kesim yapacak. Yani 200'e alıp 25 ödüyor gibi düşünebilirsiniz.

Kampanyaya katılmayı unutmayın. Yoksa vermez.
Bu kampanyayı nerede görüyorsunuz ben göremedim acil yardım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cashback'i yatan var mi? Cunku bana hala gelmedi hocam. Ayrica Hepsiburada'dan iade edilen 999 TL de gelmedi.
Bana da hala gelmedi gelen varsa bilgilendirebilir

İadeler biraz geç düşüyor 3 gün ü falan buluyor hesap hareketleri kısmında genelde turuncu kısımda provizyonda olarak gözükür
Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkürler. Peki 200 TL cashback yattı mı?

Bu kampanyayı nerede görüyorsunuz ben göremedim acil yardım

Bana da hala gelmedi gelen varsa bilgilendirebilir
Maalesef hocam bekliyorum. 14 gün içerisinde yatar diyorlardı 5 güne kadar gelir inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri