Neler Yeni

Yardım Vodafone premium almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar Vodafone premium garanti 10gb veriyormjs her hafta galiba veya her ay 30 tl miş bunun artıları eksileri acaba nedir almalı mıyım internet çok pahalı bu paketi alirsam 17gb oluyor bana yeterli kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem.

lonelyboy

80+
her zaman 10 gb vermiyor ama yinede iyi onun dışında kuponda var al geç 30 lira yerde bulsan almazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ay sonuna kadar parca parca 10gb veriyor cark vasitasiyla.
İstediğimiz zaman iptal edebiliyormuyuz acaba anladığım kadarıyla 2. Cevirme hakkı var 1. Sinden ne cikarsa internet çıkabilir veya çıkmayabilir 2. Sindende garanti inter çıkıyor 10gb olamsada çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Emin Uzun
Arkadaşlar Vodafone premium garanti 10gb veriyormjs her hafta galiba veya her ay 30 tl miş bunun artıları eksileri acaba nedir almalı mıyım internet çok pahalı bu paketi alirsam 17gb oluyor bana yeterli kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem.
Haxır vermiyor ben anldım 2 çevirmede hep 3 gb veriyor

Shix2x

80+ Bronze
Hmmm anladım peki istediğimiz zaman iltal edebiliyormuyuz acaba
Evet, istedigin zaman iptal edebiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediğimiz zaman iptal edebiliyormuyuz acaba anladığım kadarıyla 2. Cevirme hakkı var 1. Sinden ne cikarsa internet çıkabilir veya çıkmayabilir 2. Sindende garanti inter çıkıyor 10gb olamsada çıkıyor
Aynen oyle.

BabaVoss7

80+ Silver
detayları bilmem ama dip notları okumadan bişey alma. genelde çok ters köşe şeyler oluyor. örnek veriyorum sınırsınz internet diyor şu paraya. ama hızı 3mbs de kilitli. anladın sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Paşadöner
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hayırlı günler diliyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,758
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şuan da mantıklımıdır?
Yani Vodafone premimu 2 3 ay kullanan ve her ay gerçekten vadettiklerini gerçekteen veriyormudur?
Her ay 100TL fatura indirimi vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artısı az önce belirttiğim gibi 100TL daha uygun fatura ödedim VodafonePay uygulamasını kullanarak. 1. Ay üyeliğim şuan.

Top Bottom