Neler Yeni

Vodafone Redbox Alıcakları vazgeçiricek önerenleri kızartıcak konu

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Bende Türknet kullanıyordum ama sorun yaşadım müşteri hizmetleri yoktu muhattap olacağım kimse yoktu bende tek çare olarak kapatmakta buldum şu anda Türk Telekom kullanıyorum 35 megabit 5.5 upload veriyor 20-30 TL daha fazla veriyoruz ama sorunumuz olursa karşımızda muhattap olacak birisini arıyoruz o yüzden geçtik müşteri hizmetleri iyi daha dün Türk Telekom aboneliğimi başlattım bugün gelip kurulumu yapıp gittiler gayet hızlı ama fiyatları bir tık fazla
Ben nereye sorsam altyapı yok diyorlar bu konu hakkında net bilgi ve çözüm için nereye gidebilirim ya da hangi kurumu aramam lazım bilginiz var mı? 15 down 5 up a 180tl vermek can sıkıcı bir durum.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bugün şehir dışına çıktım ve oraya 30 TL taşıma parası ödemeden götürdüm. Pingim sadece 15 ms arttı o da baz istasyonu oldukça uzak yani 30 alırken 45 50 alıyorum. Redbox'a laf atmayın Vodafone çekmiyorsa yani uzaktaysa laf atma hakkına sahip değilsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa ve öz Eklerde her şey gözüküyor alıcaklara önerim uzak kalmaları. 5 aydır kullanıyorum hiçbir zaman türkiye sunucularında 50 ms in altında görmedim (evet ss dekide türkiye sunucusu) arkada indirmeyi bırakın google bile açık değilken internet bu denli rezalet önerenlere hiçbirşey demek istemiyorum zaten modem 5 çekiyor durum böyle köyde de denedim o biraz daha stabil almayın aldırmayın arkadaşlar verdiğiniz parayla kalırsınız çıkmak isteseniz çıkamazsınız 1600 TL gibi bi cayma fiyatı çıkarıyorlar fatura deseniz sınırsız istiyosanız internet sınırlı + pingden bağlanabilene bin şahit lazım + 180 TL fatura sitesinde 160 yazdığına bakmayın ne kadar her şey desenizde sonradan aradığınızda neden 180tl faturam var dediğinizde size cihaz taksiti olduğunu söyleyecekler ve hiçbir şey diyemeyeceksiniz söyleyeceklerim bu kadar iyi forumlar.
Biraz sallamışsınız ilk gün cayarsanız 1600 TL derler. 2 3 ay geçince 1000 TL çıkarıyorlar normal. Taahhüt 24 ay değil 12+12 yani 12. dönemde cayabilirsiniz. Biraz fazla boş yapmışsınız ama.

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Bugün şehir dışına çıktım ve oraya 30 TL taşıma parası ödemeden götürdüm. Pingim sadece 15 ms arttı o da baz istasyonu oldukça uzak yani 30 alırken 45 50 alıyorum. Redbox'a laf atmayın Vodafone çekmiyorsa yani uzaktaysa laf atma hakkına sahip değilsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz sallamışsınız ilk gün cayarsanız 1600 TL derler. 2 3 ay geçince 1000 TL çıkarıyorlar normal. Taahhüt 24 ay değil 12+12 yani 12. dönemde cayabilirsiniz. Biraz fazla boş yapmışsınız ama.
hayattaki şansınızdan kaynaklı tek memnun olanda siz olduğunuz zaman avukatı olamıyorsunuz kullanan kaç kişi memnun değil kaç kişi memnun vodafone çekmiyor değil gayette iyi çekiyor değerlerimde kötü değil ektede gösterdiğim gibi

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1.1 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,020
Üyeler
167,589
Son üye