Vodafone yeni modem sorunu

Andromakhe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,125
Bütçe
3000
Merhaba şu ürünü almak istiyordum fakat önce müşteri hizmetlerini aradım bana sadece tsol altyapısını destekleyen bir modem kullanabileceğimi söylediler bu cihaz destekliyor mu acaba? Tsol altyapısı dedikleri nedir kafamda deli sorular. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba şu ürünü almak istiyordum fakat önce müşteri hizmetlerini aradım bana sadece tsol altyapısını destekleyen bir modem kullanabileceğimi söylediler bu cihaz destekliyor mu acaba? Tsol altyapısı dedikleri nedir kafamda deli sorular. Şimdiden teşekkürler.
O altyapıda sadece verdikleri modem çalışıyor, Turkcell sıkıntı çıkarıyor. Ya Vodafone ye diyin modeminizi iyi bir şeyle değiştirsin ya da bir Router alıp modeme Ethernet ile bağlayın.

O altyapıda sadece verdikleri modem çalışıyor, Turkcell sıkıntı çıkarıyor. Ya Vodafone ye diyin modeminizi iyi bir şeyle değiştirsin ya da bir Router alıp modeme Ethernet ile bağlayın.
ee peki rounter ile her türlü aynı kısıtlamaya maruz kalacağım ben o zaman bu bu demek oluyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca daha da ilginç olanı istediğim cihazını kullanmam nasıl yasak olabilir saçma bir durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,554
Üyeler
185,282
Son üye
AorusSky
Geri