VodafoneNet 35mbps 10 lara düştü

miracdrsn

80+
Reaksiyon skoru
4
uzun süredir sıkıntı yoktu ethernetle oyun indiriyorum ama eskiye oranla indirme hızı aşırı düştü

uzun süredir sıkıntı yoktu ethernetle oyun indiriyorum ama eskiye oranla indirme hızı aşırı düştü
Benimde aynı 1 senedir hiç düzeltemiyorlar bir türlü. Bazen hiç kullanılamaz seviyede oluyordu her dakika kesiliyordu bende şikayetvar'a yazdım düzelttiler en azından kullanılabilir oldu haftada 1-2 defa kesilirdi en fazla. Ama 2 kere daha bozuldu yıldırımdan ötürü sonra gene başa sardık gene şikayetvara yaz uğraş. En sonunda vazgeçtim Turknet'e geçiş yaptım bekliyorum. Ama vodafonenet onaylamadı geçişi erteliyor. İnternetim geçiş talebinden sonra çok güzel oldu kesilmez oldu beni vazgeçirmeye çalışıyorlar. :D Eskiden teknik servis saha ekibi farklıydı o çok daha iyiydi. 2 kere değişti 2'side aynı bilgisiz. Bilmediği bir şey sorarsam yalandan biliyormuş gibi davranıyor tabi diyor ama gene aynı sonuç. Bende yapay zekadan öğrendim benim hattın sorununu düzeltilebilmesi için teknik servise ilettim ama düzelmedi. G.inp veya interleaving açması gerekirmiş saha dolabından. Açarız tamam dediler ama açmadılar. Xdsl hat değerlerinden gözüküyor hala açık değil.

Geri