Neler Yeni

Vodafone'un bu faturalandırması normal mi?

Merhaba cumartesi günü internet üzerinden 230 TL'lik ''Yalin Firsat 30GB Paketi'' yeni hat başvurusu yaptım. Bugün de gittim hattımı Vodafone bayiliğinden aldım ama 12 ay boyunca ekstradan 65 lira hat açtırma ücreti olacak denildi. Yani fatura 295 TL olmuş oldu, halbuki başvuru kısmında böyle bir şey yazmıyordu. Üstelik bir de daha demin internetten kontrol ettim, 295 TL de değil, 308,3 TL olarak gözüküyor faturam. 230 TL diye aldığım hat bir anda 308,3 TL oldu. Fatura detayında 85 liralık vergi yazıyor ama emaille bana gönderilen sözleşme özetinde ''fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir'' yazıyor. Ben anlamadım açıkçası, kazıklanıyor muyum yoksa bu normal mi?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
hat ücreti olayı doğru fakat tam emin olmamakla birlikte bu sanki yeni numaralarda geçerliydi vergi yazmasının sebebini de daha detaylı öğrenmek için müşteri hizmetleri ile görüşmek daha doğru olacaktır

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hat ücreti olayı doğru fakat tam emin olmamakla birlikte bu sanki yeni numaralarda geçerliydi vergi yazmasının sebebini de daha detaylı öğrenmek için müşteri hizmetleri ile görüşmek daha doğru olacaktır
Aradım da botu geçemedim bi, fatura daha oluşturulmamıştır deyip duruyor. İnternet üzerinden beni arayın şeysini yaptım ve şikayet oluşturdum.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
tarife fiyatı sabit ödediğin verginin fiyatı artacak faturan artmış olacak otomatikman
Nasıl yani? Telsiz vergisi arttığı zaman fiyattı artıyor sanıyordum.

O yüzden yeniyıl diye belirtmiştim.
paketten bahsediyordum
vergileri katarsak denilen doğru yinede ciddi tutarda bir artış söz konusu olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradım da botu geçemedim bi, fatura daha oluşturulmamıştır deyip duruyor. İnternet üzerinden beni arayın şeysini yaptım ve şikayet oluşturdum.
olmazsa şikayetvar üzerinden bir şikayet oluşturabilirsiniz oradan sizi arayarak geri dönüş her türlü alırsınız

Top Bottom