Ben yaptımVodafone modemin ayarları bozuk olabilir, sen mi kurulumu yaptın yoksa tt ekibi mi internet kurulumunu yaptı?
Bak o zaman netspeed i ara, en baştan bir daha kurulumu beraber yapın, netspeed müşteri hizmetleri yardımcı olur. Hiç sıkıntı etmezler...Ben yaptım
Tamam hocam arıyım biBak o zaman netspeed i ara, en baştan bir daha kurulumu beraber yapın, netspeed müşteri hizmetleri yardımcı olur. Hiç sıkıntı etmezler...
Hocam aradım kurulumu yaptık ama olmadı arıza kaydı oluşturdular bakalımBak o zaman netspeed i ara, en baştan bir daha kurulumu beraber yapın, netspeed müşteri hizmetleri yardımcı olur. Hiç sıkıntı etmezler...
Acaba modem mi bozuk...? Son çare sürücüsünü güncelleyebilirsen güncelle, o zaman ...Hocam aradım kurulumu yaptık ama olmadı arıza kaydı oluşturdular bakalım
Tp-link vr300 aldım hocam issnin verdiği kullanıcı adı parolayı doğru giriyoeum vs ama genede internet yok diyor ne yapabilirim kurulumu tamamlıyorumAcaba modem mi bozuk...? Son çare sürücüsünü güncelleyebilirsen güncelle, o zaman ...