Erda Yıldırım
80+ Gold
müşteri hizmetini arayınız
müşteri hizmetini arayınız
hiçbirşey yapmadım ne bir ayar nede başka bir yazılım felan sadece sinirsiz wp aldım o kadarÇok ilginç dns proxy ayarlarıyla vs. oynadınız mı hiç?
Her cuma 5mb veriyor hocam birikmiştirMerhaba arkadaşlar vodofone hattım var hattım fatuları değil hattımda internette yok hicbir şey yok sadece 1 2 hafta once sinirsiz whatsapp aldım oda ücretsizdi yani 28 şubata kadar geçerlimi neymiş neyse ben bir gece reflex olarak instegrama girdim baktım açıldı allah allah dedim benim internetim felanmı var baktım hiçbir şeyim yok ama internete giriyorum evde şu anda internet kullanmıyoruz yeni taşındımız için bilgisayara taktım telefonu başladım internete girmeye oyun felan indirdim 75gb internet kullanmısım mobil veriden ve hala kullanıyorum sizce bir sıkıntı yaratırmı sonuç olarak benim faturalı bir hattım yok normal aydan aya 32 lik tarifem yatırmazsam günü geldimi kapatıyorlar acaba ilerde vodafone bana 500 TL lik bir fatura felan kitlermi.
Alıntıyı görüntüle
Adamın elinde bazıları için cennet kapısının anahtarı var neden müşteri hizmetlerini arasın kimüşteri hizmetini arayınız
Ay sonu yeni baz istasyonu parası çıktı diye Vodafone arkadaşa bedava 1gb verirAdamın elinde bazıları için cennet kapısının anahtarı var neden müşteri hizmetlerini arasın ki![]()
Ye o zaman hzbxhdbdbhzKanka öyle bir şey yapamaz çünkü hattım faturalı değil
haydaVodafon'da bu tür paketler dublicate olabiliyor. Bundan yıllar önce(2 bilemedik 2 buçuk), ben de faturasız hat kullanırken 1 yıldan uzun süre 2 TL'ye aylık 20 GB internet sunan Ramazan Paketi isimli bir avantajdan yararlanmıştım. Müşteri hizmetleri böyle birşeyin olamayacağını eğer oluyorsa hak tanındığını dile getirmişti. Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum tam olarak fakat kendi kendine biranda internet kesilmişti. O günden bu güne faturalı hat kullanıyorum![]()
1000 TL'ye yakın fatura gelir.Merhaba arkadaşlar vodofone hattım var hattım fatuları değil hattımda internette yok hicbir şey yok sadece 1 2 hafta once sinirsiz whatsapp aldım oda ücretsizdi yani 28 şubata kadar geçerlimi neymiş neyse ben bir gece reflex olarak instegrama girdim baktım açıldı allah allah dedim benim internetim felanmı var baktım hiçbir şeyim yok ama internete giriyorum evde şu anda internet kullanmıyoruz yeni taşındımız için bilgisayara taktım telefonu başladım internete girmeye oyun felan indirdim 75gb internet kullanmısım mobil veriden ve hala kullanıyorum sizce bir sıkıntı yaratırmı sonuç olarak benim faturalı bir hattım yok normal aydan aya 32 lik tarifem yatırmazsam günü geldimi kapatıyorlar acaba ilerde vodafone bana 500 TL lik bir fatura felan kitlermi.
Alıntıyı görüntüle