Neler Yeni

Vodofone hattımda internetim olmamasına rağmen kullanma

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

Buğrahan Mert

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar vodofone hattım var hattım fatuları değil hattımda internette yok hicbir şey yok sadece 1 2 hafta once sinirsiz whatsapp aldım oda ücretsizdi yani 28 şubata kadar geçerlimi neymiş neyse ben bir gece reflex olarak instegrama girdim baktım açıldı allah allah dedim benim internetim felanmı var baktım hiçbir şeyim yok ama internete giriyorum evde şu anda internet kullanmıyoruz yeni taşındımız için bilgisayara taktım telefonu başladım internete girmeye oyun felan indirdim 75gb internet kullanmısım mobil veriden ve hala kullanıyorum sizce bir sıkıntı yaratırmı sonuç olarak benim faturalı bir hattım yok normal aydan aya 32 lik tarifem yatırmazsam günü geldimi kapatıyorlar acaba ilerde vodafone bana 500 TL lik bir fatura felan kitlermi.

Alıntıyı görüntüle
Her cuma 5mb veriyor hocam birikmiştir o.O2

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
benim kuzenımdede öyle galiba 1 ay sınırsız internet veriyorlarmış kuzenım dedi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Vodafone'da bu tür paketler dublicate olabiliyor. Bundan yıllar önce(2 bilemedik 2 buçuk), ben de faturasız hat kullanırken 1 yıldan uzun süre 2 TL'ye aylık 20 GB internet sunan Ramazan Paketi isimli bir avantajdan yararlanmıştım. İşin garibi paket tarihleri sadece o yılın ramazan ayına denk gelen tarihler arasında geçerliymiş. Müşteri hizmetleri böyle bir şeyin olamayacağını eğer oluyorsa hak tanındığını dile getirmişti. Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum tam olarak fakat kendi kendine biranda internet kesilmişti. Paket bitince tekrarlanmadı yani. Otomatik tekrarlanıyordu çünkü. Düşünseneze, 2 TL'ye 20 GB aylık internet. O günden bu güne faturalı hat kullanıyorum :)

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Vodafon'da bu tür paketler dublicate olabiliyor. Bundan yıllar önce(2 bilemedik 2 buçuk), ben de faturasız hat kullanırken 1 yıldan uzun süre 2 TL'ye aylık 20 GB internet sunan Ramazan Paketi isimli bir avantajdan yararlanmıştım. Müşteri hizmetleri böyle birşeyin olamayacağını eğer oluyorsa hak tanındığını dile getirmişti. Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum tam olarak fakat kendi kendine biranda internet kesilmişti. O günden bu güne faturalı hat kullanıyorum :)
hayda :LOL:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba arkadaşlar vodofone hattım var hattım fatuları değil hattımda internette yok hicbir şey yok sadece 1 2 hafta once sinirsiz whatsapp aldım oda ücretsizdi yani 28 şubata kadar geçerlimi neymiş neyse ben bir gece reflex olarak instegrama girdim baktım açıldı allah allah dedim benim internetim felanmı var baktım hiçbir şeyim yok ama internete giriyorum evde şu anda internet kullanmıyoruz yeni taşındımız için bilgisayara taktım telefonu başladım internete girmeye oyun felan indirdim 75gb internet kullanmısım mobil veriden ve hala kullanıyorum sizce bir sıkıntı yaratırmı sonuç olarak benim faturalı bir hattım yok normal aydan aya 32 lik tarifem yatırmazsam günü geldimi kapatıyorlar acaba ilerde vodafone bana 500 TL lik bir fatura felan kitlermi.

Alıntıyı görüntüle
1000 TL'ye yakın fatura gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,113
Üyeler
168,893
Son üye
rivalr6
Top Bottom