Voge Markası Kalitelimi

VBeyond

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar çok yakın bir zamanda kendi motorumu sattım ve daha yüksek cc bir motor bakıyorum. Bildiğimiz markaların Yamaha,Honda gibi markaların motorları fazla pahalıya kaçıyor bu nedenden dolayı çin piyasasınada göz gezdirmeye başladım ve ilgilimi çeken bir marka buldum ''Voge'' birçok objektif şekilde motor inceleyen insandan izledikten ve arkadaşlarıma sorduktan sonra motorun gayet kaliteli olduğunu fakat distrübitörünün yuki olduğundan dolayı ün yapamadığını öğrendim . Sizlere sormak istiyorum Voge markası gerçekten kalitelimi 525rr modeli alınır mı? bunu sormak istiyorum yedek parça diyecek olursanız şuanda japon firmaların bile yedek parçası zor bulunuyor (bayiileri arayıp tek tek sordum).10k kilometreyi geçmiş kullanıcıları varsa yazabilirlerse çok memnun olurum

450 sr ın kronik yağ soğutucusu olduğunudan pek ilgilenmemiştim
yani şans işi biraz, yenilerde yok diyorlar. 1500 km kadar kullanabildim sonra pert ettim. bence tercihin sr olmalı. çin markalarından servisi en bol bulunan cf

çinliler arasında parça kalitesi olarak en iyisi

yani şans işi biraz, yenilerde yok diyorlar. 1500 km kadar kullanabildim sonra pert ettim. bence tercihin sr olmalı. çin markalarından servisi en bol bulunan cf
eğer 450sr ın 10k kilometreyi geçmiş kullanıcısı varsa sıkıntı çıkarmadı diyorsa tekrar radarıma alabilirim önerin için teşekkür ederim fakat şuan pek ilgimi çeken bir firma değil CFMoto

eğer 450sr ın 10k kilometreyi geçmiş kullanıcısı varsa sıkıntı çıkarmadı diyorsa tekrar radarıma alabilirim önerin için teşekkür ederim fakat şuan pek ilgimi çeken bir firma değil CFMoto
wp grubu vardı 25 30k kmde sürenler vardı

ben Muğlada yaşıyorum ve işim icabı İstanbula git gel yapmam gerekiyor yarı yolda patlarsa biraz sıkıntı yaratır benim için
yani hocam ona bir şey diyemem. bu seviyedeki bir motorda yağ soğutma sistemi olması bile bence nimet. patlaması sorun tabi

Voge eskiden çok kaliteliydi şimdi parça kalitesi biraz düştü. Teknoloji olarak hala iyi. Vaktinde epey motosiklet forumlarında takip ettim çok fazla enduro ve scooterını kullananlar vardı sadece yedek parça ve servisten yakınıyorlardı.

Bir de muğla istanbul yolculuğu için alınacak makine değil valla. Uzun yolda konfor önemli düzgün bi xmax 400 al geç derim. Integralar çok pahalılanmış yoksa integra önerecektim.

Son düzenleme:
Voge iyi bir marka.
Motosikleti genel olarak kaliteli sadece fiyatı ve parça muhabbetinden dolayı Türkiye'de henüz tutmadı.
Almadan önce yetkili servislerini de araştırmanı öneririm.
Morbidelli diye bir motosiklet markası var RKS M502N modelini getiriyor buı markanın. Henüz çok tutmasa da rahatlıkla 500-1000 tane motor var aktif kullanılan.
Bu tür motorları alıyorsan son kullanıcı senmişsin gibi düşünerek alman lazım çünkü zaten ekonomi iğrenç ve kimse 2. el bişiy almıyor (Japon grubu dahil.)

Geri