Neler Yeni

Voidu Ubisoft Oyun Hesabıma Gelmedi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

heraishere

80+ Bronze
Merhaba , Voidu üzerinden Far Cry 6 aldım ancak ürün hesabıma tanımlanmadı etkinleştir dememe rağmen. Mail gönderdim ancak durum nasıl işliyor daha önceden yaşayanlar var ise yol gösterebilir mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba , Voidu üzerinden Far Cry 6 aldım ancak ürün hesabıma tanımlanmadı etkinleştir dememe rağmen. Mail gönderdim ancak durum nasıl işliyor daha önceden yaşayanlar var ise yol gösterebilir mi?
Hesabını bağladın değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Öztürk
Bende epic üzerinden r6 aldım Ubisoft oyunu oda uplayı indirip girmen gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Talha Kerem
aynısı bana da olmuştu, ilk önce mail atacaksın 2 gün içinde cevap veriyorlar ama kanıtlaman lazım fotoğraflarla.

heraishere

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabını bağladın değil mi?
Evet hesabı bağla butonuna basıp bilgilerimi girdim. Ancak oyun gelmedi bir başka forumda benden 30 dk önce de aynı sorunu yaşayan olmuş böyle rezillik görmedim ben yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı bana da olmuştu, ilk önce mail atacaksın 2 gün içinde cevap veriyorlar ama kanıtlaman lazım fotoğraflarla.
Kanıtlarım hiç problem değil. Saçma bir durum sürekli yaşanıyorsa buna bir çözüm getirmeleri gerekiyor yani.

Şuna bakın hocam yani yapılan şey vakit kaybı. Muhtemelen ellerinde ki stok tükendi ve stoksuz satış yapıyorlar bu yüzden de mağdur olan biz oluyoruz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-23 184650.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-23 184650.png
    108.3 KB · Hit: 75
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Güler
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?

heraishere

80+ Bronze
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım oyunu aldım ama aktifleştiremiyorum ubisoft id şifre yazmama rağmen girmiyor
nasıl halledeceğiz yapacağız iade işini ?
Hocam destek kısmından mail açtım ardından bana geri bi mail geldi bilgileri doldurdum cevap bekliyorum.

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Arkadaşlar Ubisoft Connect indirip baktınız mı yoksa direkt Ubisoft uygulamasından mı bakıyorsunuz? Ben de önce gelmedi sanmıştım sonra Ubisoft Connect’e geldiğini öğrendim baktım gelmiş

heraishere

80+ Bronze
Ama iade süreleri uzun sürecek diye tahmin ediyorum. İndiegala'dan ben oyunları stoklamaya başladım. Siteleri berbat ama oyun kütüphaneme ekledindi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Güler
Ama iade süreleri uzun sürecek diye tahmin ediyorum. İndiegala'dan ben oyunları stoklamaya başladım. Siteleri berbat ama oyun kütüphaneme ekledindi.
Hocam indiegala'dan assassins creede alsam key mi veriyor yoksa ubisoft hesabına mı bağlatıcaz voidu gibi

Hocam destek kısmından mail açtım ardından bana geri bi mail geldi bilgileri doldurdum cevap bekliyorum.
ben de yaptım aynısını bekliyorum dostum ya

heraishere

80+ Bronze
Hocam indiegala'dan assassins creede alsam key mi veriyor yoksa ubisoft hesabına mı bağlatıcaz voidu gibi

ben de yaptım aynısını bekliyorum dostum ya
Ubisoft hesabını bağlıyorsun. Ama bunun avantajı ilk ubisoft hesabını tanımıyorsun indiegalada sonra oyunu alıyoesun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Aksu
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım hesabımda gözükmüyor du oyun ve sitede 10 Saniye içinde talep edilecektjr yazıyordu ama sonra ubisoftun pc uygulamasını indirp kütüphaneme baktım oyun gelmiş anladığım kadarıyla oyun sadece pc ubisoft uygulamasında girince gozukuyor

heraishere

80+ Bronze
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım hesabımda gözükmüyor du oyun ve sitede 10 Saniye içinde talep edilecektjr yazıyordu ama sonra ubisoftun pc uygulamasını indirp kütüphaneme baktım oyun gelmiş anladığım kadarıyla oyun sadece pc ubisoft uygulamasında girince gozukuyor
Evet sadece uygulamasında gözüküyor normalde daha öncesinden de key aldığımdan biliyorum. Ancak oyun kütüphaneme de dklenmedi. Bu yüzden dolayı konuyu açtım zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,735
Üyeler
165,725
Son üye
hhebele
Top Bottom