- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı hocam kule tipi soğutucu düşünüyorum alıp cbp yi tekrar açmayı planlıyorum bende65 dereceyi bazı oyunlarda geçiyor ortalama 65 diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin sıcaklık nasıl?
Aynı hocam kule tipi soğutucu düşünüyorum alıp cbp yi tekrar açmayı planlıyorum bende65 dereceyi bazı oyunlarda geçiyor ortalama 65 diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin sıcaklık nasıl?
ben gerek duymuyorum hocam bence gereksiz masraf. Bu arada bende de vok friday 2 sistem varAynı hocam kule tipi soğutucu düşünüyorum alıp cbp yi tekrar açmayı planlıyorum bende
Hocam ilk amacım psu ve kasa değişmek sonrada kule tipi soğutucu almak benim kasayı ve psuyu beğenmiyorum maalesef.ben gerek duymuyorum hocam bence gereksiz masraf. Bu arada bende de vok friday 2 sistem var
Profosyenel anlamda kullanacaksanız bir şey diyemem lakin benim gibi sıradan oyundur şşudur budur ise pek para harcamanızı tavsiye etmem. kasa soğutması iyi, psu da o kadar kötü değil birkaç yorum okudum psu hakkındaHocam ilk amacım psu ve kasa değişmek sonrada kule tipi soğutucu almak benim kasayı ve psuyu beğenmiyorum maalesef.
Ben psu beğenmiyorum hocam 15 bin tlyi ona emanet ediyoruz öyle düşününProfosyenel anlamda kullanacaksanız bir şey diyemem lakin benim gibi sıradan oyundur şşudur budur ise pek para harcamanızı tavsiye etmem. kasa soğutması iyi, psu da o kadar kötü değil birkaç yorum okudum psu hakkında
ne kadara satabiliriz hocamBen psu beğenmiyorum hocam 15 bin tlyi ona emanet ediyoruz öyle düşünün
kasa- psuKasa psu mu yok tüm sistem mi
bende bilmiyorum ama 1200 e veririm sanırım yakasa- psu