- Konu Sahibi Konu Sahibi
birde monitör tavsiyeniz varmıdır acabaöneriniz nedir.
birde monitör tavsiyeniz varmıdır acabaöneriniz nedir.
Bütçe varsa sıvı soğutucu bile gider yani en azından bı T6 ultra seviyesinde fan alınırsa güzel olurmStok soğutucu yerine kule tipi bir soğutucu yeterli olur fakat bu videodaki gibi işlemcinin ortalama %80 de çalışmasını sağlayarak sıcaklıkları düşürebilirsin. İleride stok soğutucuyu değiştirdiğinde ayarları tekrar %100 performansa alırsın. O zamana kadar düşükte kullanabilirsin bir şey olmaz.
Bak 300 400 TL'ye marka önemli değil bi tane al hava soğutma snowman t6 ultra alabilirsin meselaöneriniz nedir.
sorunu ne ile çözmüştünüz açıklar mısınız?birde monitör tavsiyeniz varmıdır acaba
Hocam biosta cpb idi sanırım kapadım sıcaklık düştü.sorunu ne ile çözmüştünüz açıklar mısınız?
Cpb nedir hocam biraz açabilir misiniz size zahmetHocam biosta cpb idi sanırım kapadım sıcaklık düştü.
Hocam işlemci frekansını kısıtlıyor yani tam güç çalışmıyor işlemci daha iyi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirimCpb nedir hocam biraz açabilir misiniz size zahmet
anladım hocam biostan boostu kapattınız sanırım bende öyle yaptıım biraz fps kaybım varHocam işlemci frekansını kısıtlıyor yani tam güç çalışmıyor işlemci daha iyi bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Sıcaklık ne durumdaanladım hocam biostan boostu kapattınız sanırım bende öyle yaptıım biraz fps kaybım var
65 dereceyi bazı oyunlarda geçiyor ortalama 65 diyelimSıcaklık ne durumda
sizin sıcaklık nasıl?Sıcaklık ne durumda