Neler Yeni

Vok-Friday-2 rtx3060ti sistem 13999tl!

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Saçma sapan adamların saçma sapan sistemleri. Bunlar böyle yaparak komisyon falan mı alıyor acaba merak ettim? Alakasız adamlar bile cins cins isimler verip sistem oluşturuyor. Bende bu işe gireceğim galiba. KayseriLi EdiTion RTX 3080'li Oyuncu Bilgisayarı :)
Kardesim suan 14.000 e 3060ti sistem yapan kac kisi var? Sende 3060ti yap bu fiyata bizde sapka çıkaralım 😜

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hahahahah iade et butonuna basarak itopyaya satabilirsin hocam :D
Yanında yine itopdan alınma sıfır kutusu açılmamış nzxt kraken 120 sıvı soğutma ile 15.000 TL ye satabilirim diye düşünüyorum :giggle:
iade edersem başkası kullanamaz. en azından ihtiyacı olan birine gider. karsız satıyorum.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sıfır ekran kartıyla veriyorsan çok iyi fiyat. Kendi 2 fanlı kartını takarsan da bence yine 14k yapar gibi.
onu itopya bile yapmadı hocam ben nasıl yapayım.
2021 aralık ayında vok-friday 1 sistem ile aldığım 3060ti eagle çift fanlı ekran kartını takarım öyle satarım diye düşünüyorum.
benimde avantajım 2 fandan 3 fana geçmiş olmak olur. o kadar da olsun.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
parça parça satıcak olup sadece işlemciyi satan varsa yazabilir :blobdance:

ByKayseriLi

80+ Bronze
Kardesim suan 14.000 e 3060ti sistem yapan kac kisi var? Sende 3060ti yap bu fiyata bizde sapka çıkaralım 😜

Konu yapmak yapmamak değil. Anlayacak kapasite olmayınca tabi böyle oluyor. Ben neden böyle yapıyorlar diyorum. Bunu soruyorum yani. Komisyon mu alıyorlar böyle yaparak? Daha bir çok adam var böyle. Sistemin S'sinden anlamıyor bilgisayar konusunda bilgisi yok ama bakıyorum gelmiş sistem yapıyor :)

Boş yapmış arkadaş bırak 🤫

Boş'u sen bence bu cevabı yazarak yapmışsın. Takıl kafana göre fazla kasma kendini.

NightRose

80+ Bronze
Konu yapmak yapmamak değil. Anlayacak kapasite olmayınca tabi böyle oluyor. Ben neden böyle yapıyorlar diyorum. Bunu soruyorum yani. Komisyon mu alıyorlar böyle yaparak? Daha bir çok adam var böyle. Sistemin S'sinden anlamıyor bilgisayar konusunda bilgisi yok ama bakıyorum gelmiş sistem yapıyor :)

Boş'u sen bence bu cevabı yazarak yapmışsın. Takıl kafana göre fazla kasma kendini.
Kardeş uzatma. Niye yapmışlar nasıl yapıyorlar falan ne alaka ya. Adamların kitlesi var yapabiliyor ve bunlar kampanya. Senin kadar boş bir eleştiri yapan görmedim bu forumda

ByKayseriLi

80+ Bronze
Kardeş uzatma. Niye yapmışlar nasıl yapıyorlar falan ne alaka ya. Adamların kitlesi var yapabiliyor ve bunlar kampanya. Senin kadar boş bir eleştiri yapan görmedim bu forumda

Sanane kardeşim? İstediğimi yazar istediğimi söylerim. Seni neden bu kadar rahatsız etti? 6 martta üye olmuşsun gelmiş bana senin gibi boş eleştiri yapanı görmedim diyorsun. Boş yapmanın alemi yok. Beğenmiyorsan engeller geçersin bu kadar basit. Laf ebeliği yapmana gerek yok.

NightRose

80+ Bronze
Sanane kardeşim? İstediğimi yazar istediğimi söylerim. Seni neden bu kadar rahatsız etti? 6 martta üye olmuşsun gelmiş bana senin gibi boş eleştiri yapanı görmedim diyorsun. Boş yapmanın alemi yok. Beğenmiyorsan engeller geçersin bu kadar basit. Laf ebeliği yapmana gerek yok.
doğru söylüyorsun. Engel.

Paldroy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Bal
İndirimi kaçırdım. Sistemi İzmir içi elden 14500'e alabilirim. İlgilenen olursa dm atabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom