bnde 3 almıştımİki sistem almıştım sistem başı 7500 lira kârım vardı. Kaçtan sattım hatıralmıyorum.
Emoji atmak max kapasiteni ortaya koyuyor zaten çok konuşmaya gerek yok.Anlıyorum seni kardeşim. Gereksiz yazı yazmaya devam edecekmisin?
boş yapıyorsun yapmaEmoji atmak max kapasiteni ortaya koyuyor zaten çok konuşmaya gerek yok.
İşte asıl al sat budur birden fazla alan2 tane alıcam valla 3 4 arkadaşa da haber verdim alana parayı atarım yılbaşından sonra nasıl olsa zam gelicek o zmn satarım
bende 40k'lık sistem var bebeğim almayacağım bunu zaten benim kurulduğum şey küçük hesapların adamı gibi davranıyorsunuz üç kuruş para için al-sat işine giriyorsunuz araba mı lan bu çakal galerici gibi al sata çıkıyorsun bırakın ihtiyacı olan alsın geçsin bencillik iyi değilAlamayınca kuduran tayfayla niye muhabbet ediyorum ki kudurmaya devam.
boş bir yorumal sata gitmez boşuna heveslenmeyin
Neden?boş bir yorum
Aynen şuan herkes vazgeçti boş yapmaya devam istersem 10 tane alırım uğraşılmiyacak kadar ergensiniz.bende 40k'lık sistem var bebeğim almayacağım bunu zaten benim kurulduğum şey küçük hesapların adamı gibi davranıyorsunuz üç kuruş para için al-sat işine giriyorsunuz araba mı lan bu çakal galerici gibi al sata çıkıyorsun bırakın ihtiyacı olan alsın geçsin bencillik iyi değil
Kanki ne anlatıyon sen