Neler Yeni

Vok friday sistem durumu

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
Evet bir hayırlı olsun alırım arkadaşlar vok sistem bu şekilde geldi hafta sonu ulaşamadım da itopya ya kasayı kutuya ters koymuşlar birde iyi ki video aldım ne yapmamı önerirsiniz sadece cam değişimi mi önerirsiniz parçaları kasa içine de yayılmıştır ama tekrar beklemekte istemiyorum bir yandan.

Ekler

• 1701507859602593626209499122510.jpg
    1701507859602593626209499122510.jpg
    3.1 MB · Hit: 171

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Temperli cam olduğu için parçalarının pek yayıldığını düşünmüyorum camı değiştirmeniz yeterli olur muhtemelen

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cakoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı
Hangi kargoyla geldi keşke kargocuyu bekletip açıp bi kontrol etseydin

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
yan camı söksem sistemin geri kalanını kontrol etsem sorun olur mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kargoyla geldi keşke kargocuyu bekletip açıp bi kontrol etseydin
yurt içi yoğunluk var diye getirmedi kendim gidip aldım en azından açarken video çektim.hayır zaten kasayı ters koymuşlar kutuya bile.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
masanın üstü öyle demiyor 😂

ben görmedim şahsen ramlari de 5600 alıyoruz 5200 geliyor.
Şöyle elinde kanıt varsa illa ki istediğini sonunda alırsın fakat problem sürecin uzun olması o kadar vurdum duymaz umursamaz şirketler var ki Türkiyede ürün ayıplı gelse bile hemen bir şekilde ben kendi imkanlarımla halledeyim uğraşmayım kafasına giriyorsun çünkü biliyorsun sen bu pc geri yollasan en az 2 hafta seni sallayacaklar

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
Şöyle elinde kanıt varsa illa ki istediğini sonunda alırsın fakat problem sürecin uzun olması o kadar vurdum duymaz umursamaz şirketler var ki Türkiyede ürün ayıplı gelse bile hemen bir şekilde ben kendi imkanlarımla halledeyim uğraşmayım kafasına giriyorsun çünkü biliyorsun sen bu pc geri yollasan en az 2 hafta seni sallayacaklar
malesef ki öyle amazon hariç elimden geldiğince alışveriş yapamıyorum fakat hazır sistem olduğu için mecburen...

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
malesef ki öyle amazon hariç elimden geldiğince alışveriş yapamıyorum fakat hazır sistem olduğu için mecburen...
Maalesef öyle keşke almasaydınız kargoyu ama bilemezsiniz işte sistemi bi test edin eğer mümkünse eğer bir problemi yoksa camı değiştirin itopyayı arayın ya da email atın bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama elinizden gelecek olan bu gibi gözüküyor

Cakoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı
yan camı söksem sistemin geri kalanını kontrol etsem sorun olur mu acaba?

yurt içi yoğunluk var diye getirmedi kendim gidip aldım en azından açarken video çektim.hayır zaten kasayı ters koymuşlar kutuya bile.
Video çekmişsin zaten direk uğraşma şikayetvar a yaz hemen dönüş yapıyolar videosuyla birlikte yolla

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Evet bir hayırlı olsun alırım arkadaşlar vok sistem bu şekilde geldi hafta sonu ulaşamadım da itopya ya kasayı kutuya ters koymuşlar birde iyi ki video aldım ne yapmamı önerirsiniz sadece cam değişimi mi önerirsiniz parçaları kasa içine de yayılmıştır ama tekrar beklemekte istemiyorum bir yandan.
Bana sağlam geldi hocam :) ara sıra çıkabiliyor böyle hayırlı olsun tekrardan

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
Videoyu İtopyaya Mail Olarak At Konuyu Anlat Hallederler.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Emre
Maalesef öyle keşke almasaydınız kargoyu ama bilemezsiniz işte sistemi bi test edin eğer mümkünse eğer bir problemi yoksa camı değiştirin itopyayı arayın ya da email atın bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama elinizden gelecek olan bu gibi gözüküyor
açmadan nasıl bilebilirim ki dediğiniz gibi sonuç olarak ya komple ya da sadece cam değişecek ama sorun uzun süre sürecek olması.

Bana sağlam geldi hocam :) ara sıra çıkabiliyor böyle hayırlı olsun tekrardan
teşekkür ederim size de. ramlar kaç mhz olarak geldi ben de 5200 olarak geldi de.

Videoyu İtopyaya Mail Olarak At Konuyu Anlat Hallederler.
atacağım da hafta sonu işte malesef çalışmadıkları için...

Top Bottom