kendi sistemim var ama ekran kartım yoktu. sistemi ekran kartı için almıştım. bendeki sistem 11400 işlemci b560mortar wifi kart msi 750watt ps ve msi kasa olduğundan dolayı kasa işime yaramayacak.Nedenini sorabilir miyim?
kendi sistemim var ama ekran kartım yoktu. sistemi ekran kartı için almıştım. bendeki sistem 11400 işlemci b560mortar wifi kart msi 750watt ps ve msi kasa olduğundan dolayı kasa işime yaramayacak.Nedenini sorabilir miyim?
Bana satabilirsin. 0542 410 81 35Bende sistemi aldım. Ekran kartı Hariç komple dokunmadan satacağım kasayı ama fiyatı henüz netleştiremedim.
ne yani adam asus rog thor mu eklesin systeme.Onu bunu bilmem de güç kaynağını kesinlikle değiştir. Sorunlu bi model. Testlerde patlıyor
bende de durum aynıydı sistem bileşenlerini karma yapıp güzel bir şey çıkartmaya çalıştım ortayakendi sistemim var ama ekran kartım yoktu. sistemi ekran kartı için almıştım. bendeki sistem 11400 işlemci b560mortar wifi kart msi 750watt ps ve msi kasa olduğundan dolayı kasa işime yaramayacak.
onu kim kaybetmişte ben bulayımne yani adam asus rog thor mu eklesin systeme.
Benim sistem bileşen olarak cok iyi olduğu için ben ellemeyip o şekilde satmayı düşünüyorum. Belki bi ihtimal ssd yi elimde ki 500gb sıfır başka ssd ile değiştirebilirim sadece.bende de durum aynıydı sistem bileşenlerini karma yapıp güzel bir şey çıkartmaya çalıştım ortaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu kim kaybetmişte ben bulayım