Gerek yok o kadar para verdikten sonra daha iyisini alırsın knkakasa psu değiştirsen +1395
anakart yükseltelim desek +885
ssd 500gb yetmez 1tb yapalım desek +590
etti sana sistem 17.370 nasıl olur sizce ?
PSU 'yu birebir değil ama, GameBooster kasa ve psu kullandım farklı bir türünde 4 sene. Sistemde tık demedi ki, rx 6700 xt filanda taktım sisteme.bu psu’yu daha önce kullandın mı veya etrafında kullanan oldu mu ? veya kullanıpta benim sistem çöp oldu diyen gördün mü ? eğer varsa paylaşır mısın
Alan kişi bu haliyle alırsa fiyat performans oranını yakalar aksi halde gereksiz pahalı olurkasa psu değiştirsen +1395
anakart yükseltelim desek +885
ssd 500gb yetmez 1tb yapalım desek +590
etti sana sistem 17.370 nasıl olur sizce ?
ozaman bu sistem alınmazAlan kişi bu haliyle alırsa fiyat performans oranını yakalar aksi halde gereksiz pahalı olur
Onu söylemiyorum şöyle bir şey varozaman bu sistem alınmaz![]()
kürşat hocam alıcam. son olarak sıze sormak ıstıyorum. değer mi ?Onu söylemiyorum şöyle bir şey var
Kalite / Fiyat / Performans
Birde
Fiyat / Performans var kapiş![]()
Kullanmak için alınır bence ekran kartı ısınıyor demişler o konuda da şahsen test etmedigim için bişey diyemiyorum ama sistem fiyat performans bencekürşat hocam alıcam. son olarak sıze sormak ıstıyorum. değer mi ?
Kalite düşük kalmış ama fiyatına baktığımız da pek bişey diyemiyorum bu 6750xt olan sistem de çok güzel 12400f daha performanslı diye biliyorumkürşat hocam alıcam. son olarak sıze sormak ıstıyorum. değer mi ?