VOK SİSTEM ÇIKTI R5 5600-3060Tİ 14499tl

aynı şekil r5 5600 gigabyte 3 fanlı 3060 ti modelini bir kaç ay önce 14.000 TL den vok friday 2 adı altına almıştım sistemden hiç memnun değilim ve ekrankartında coil whine çıktı değişim de yapmadılar alacaklar göz önünde bulundursun şahsen ayıklı malları sattıklarını düşünüyorum ama fiyat yinede 3060 ti ye göre iyi
Neden memnun değilsin?
Bende de coil whine var ama çok rahatsız etmiyor.

Almayı düşünüyordum da o kadar kötü mü be ekran kartı ? Kasa ve PSU deneyimlediğim için kötü demeyin, iyi sayılır.

Almayı düşünüyordum da o kadar kötü mü be ekran kartı ? Kasa ve PSU deneyimlediğim için kötü demeyin, iyi sayılır.
Ekran kartı en önemli şey o kotuse gerisi iyi olsa ne yazar alcaktım kararsız kaldım 6700xt li bakicam 16 ya kadar

Fiyat performans sistem kardeşim öyle düşün bu fiyata 3060ti sistem yok nvdia severler için

kasa ve psu kötü ,psu yu değiştirme şansımız olsaydı bari, ssd de kötü bu arada sağlığı çok çabuk düşen bir ssd onun haricinde bir yorum yapamayacağım Modartın çıkardığı sistemden sonra ondan daha iyisi çıkmadı bence

Screenshot_9.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri