Neler Yeni

VOK SİSTEM GELİYOR..

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
hay ağzın bal yesin gardasım yav beklentiye girmeyin iyi şeyler olacak diye olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsiniz ama kötüyü beklemeyi de öğrenin hayatınızda küçük dostlarım hayat herzaman size profiterol vermez bazende isotlu çiğ köfte vereblir
Profil resmin +27 yaş üzeriyim diye bağırıyor bro

Mert555

80+ Bronze
reklamlık bi durumları yok ki zaten ülkedeki tedarikçi firma sayısı belli geri kalanı 3 5 çakal paralel ithalatçı, güven sağlanmış firmalarla çalısıyorlar bu sistemleri yapanlar zaten yapsa bile dediğinizi 10 20 kasa promosyon oluyor onu da bot kurup alan al satcılar kapıyor ki geliş fiyatının biraz yükseği bile bu arkadaşların hayallerini karşılamıyor 3060 ti bekliyor adam 700 euro bu kartın maliyeti parakende satısı da 799 euro 700 euro 10200 lira zaten buna işlemci koycak ana kart koycak ram koycak ssd koycak adam ama 10k11k ya bu sistemi bekliyor adam istiyorki adam zararına versin kasayı yapmazlar bunu anlatmak istiyoruz ama negatif likle suçlanıyoruz bunu söylediğimizde beklenti içine girmeyin diyoruz gelirse dediğiniz daha mutlu olursunuz beklenti içinde olmak insanı kırılgan yapar bu agresiflik de o yüzden polyannacılık oynamaya gerek yok inş gelir tabi
Öncelikle sakin hocam. Kimse 3060ti 11k olsun demiyor. Sorun orada değil sorun 13k 3060ti sistem koyarakta kar yapabilen firmaların daha fazla koyup kar oranını yükseltmesi ve bu fiyat algısını da etkiliyor. İnsanların etkisinde 3060ti 16k'dan aşağı imkansız tarzı söylemler oluşturabiliyor ve bunu yapıyorlar. düşünüyorum falan değil direkt söylüyorum yapıyorlar.

arisaka

80+ Bronze

Mert555

80+ Bronze
hay ağzın bal yesin gardasım yav beklentiye girmeyin iyi şeyler olacak diye olursa da süpriz olsun daha çok sevinirsiniz ama kötüyü beklemeyi de öğrenin hayatınızda küçük dostlarım hayat herzaman size profiterol vermez bazende isotlu çiğ köfte vereblir
Kimsenin birşeye alıştığı vs yok kardeş. Fiyat tahminleri yapılıyor. PC = hayat değil sonuçta ama firmaların yaptığı bu fiyat algısına karşıyım. Sende onları desteklediğini gösteriyorsun. ok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Algı yapma al-satçı, amacınızı biliyoruz sizin insanları sistemlerden soğutup hepsini kendiniz alıp kara borsada satacaksınız yemez bu millet !1!11
Taklitçi sayım her geçen gün artıyor. :)

arisaka

80+ Bronze
Kimsenin birşeye alıştığı vs yok kardeş. Fiyat tahminleri yapılıyor. PC = hayat değil sonuçta ama firmaların yaptığı bu fiyat algısına karşıyım. Sende onları desteklediğini gösteriyorsun. ok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taklitçi sayım her geçen gün artıyor. :)
Sen taklit dersin, ben İzahı olmayan saçmalıkların mizahı derim.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Evet en son bir aralar dolar da 8 liraydı haklısın.
her şeye muhalefetsin kardeşim ya 8 lira tunç çağındaydı vok friday çıktığında yine bu civarlardaydı dolar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan
Algı yapma al-satçı, amacınızı biliyoruz sizin insanları sistemlerden soğutup hepsini kendiniz alıp kara borsada satacaksınız yemez bu millet !1!11
Ha? İroni herhalde işaret onu gösteriyor.

Mert555

80+ Bronze
Bende başvurup artık 3060'a 20k demeyi düşünüyorum. Üzgünüm arkadaşlar.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Bence 3060tili bir sistemin 13kya dizilebilme imkanı var. 10 11k biraz ütopik dursada 13kya dizilebilir gibi geliyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,160
İsim
Diyarhan

Mert555

80+ Bronze
Bence 3060tili bir sistemin 13kya dizilebilme imkanı var. 10 11k biraz ütopik dursada 13kya dizilebilir gibi geliyor.
13kya da var ama hocamın demesine göre yılda 1 çıkıyormuş ama 14-15k arasına 1-2 ay içinde çıkacağını düşünüyorum (bilgi değil tahmindir)

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
algı ne yav arkadas tutturdunuz algı da algı algıda algı ekonomi belli dir arz talep maliyet, maliyet yüksek talep yüksek ürün sayısı az ne bekliyorsunuz algı diyorsunuz ben sizi anlamıyorum ya ithalat yapan şirketlerin bile durumu ortada geçtikleri sipariş adetleri bile düşük kalıyor elin almanı tek seferde 10000 konteyner kart cekiyorsa sen 1000 konteynırı zor çekiyorsun ülkene bizi vuran şey üretim krizine bağlı mal bulamamak değil alım gücü yok ithalat yapan firmalarımızın riski alamıyorlar kur değişimine bağlı önlerini göremedikleri için büyük siparişler de geçemiyor gücü olan da ülkeye giren ürün az maliyet fazla talep fazla siz nasıl buna algı diyorsunuz anlamıyorum bunun adı ekonomi arz talep dengesi bunun adı kimse maliyetine iş yapmak zorunda değil size bunu anlamıyorsunuz kimseyi desteklemiyorum ben siz hayatı anlamıyorsunuz bilgisayar hayat değil evet ama burda ona focuslanmış ağzı acık ayran budalası gibi onu bekliyorsunuz saatlerce tartışıyorsunuz elinizde olmayan şeylere sen 1 değil 100 sistemi protesto et kimsenin umrunda değil çünkü geçerli olan senin kıytırık fikirlerin değil yukarda anlattığım dengedir istediğini anlat bunun üzerine öznel fikirlerin rasyonel durumlar karsısında hükmü yoktur kardeşim hadi eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,578
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom