Neler Yeni

VOK SİSTEM GELİYOR..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Neden olmayacağını açıklayayım hemen.

STOK durumundan dolayı 5600x 3000 den 4500 fiyatlara çıktı.

Nvidia nın stok sorunundan dolayı da 3060 fiyatı 6600xt yi geçti 3060ti 6700xt den pahalı neredeyse.

İ5 11400f ve 6600xt li Sistem 13k olabilir hatta 6700xt stoğu bulunduysa 16k ya o da olabilir.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Daha çok paylaşılırsa adamın takipçileri değilde fırsatçı kardeşlerimiz alacak gibime geliyor.😂😂 4500₺'ye alınan 3050'ler 6500₺ sarı sitede maşallah Allah arttırsın.😂

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Aynen bende öyle düsünüyorum çıkacaktır burda kavgaya gerek yok :D çıksada alamıyoruz zaten botlat yüzünden maalesef

arisaka

80+ Bronze
her şeye muhalefetsin kardeşim ya 8 lira tunç çağındaydı vok friday çıktığında yine bu civarlardaydı dolar
Eee VOK sistem çıktığında 8 TL diyen mi var olum? siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz? bana ne VOK sistemden. Evet BİR ARALAR güzel paralara güzel sistemler çıkmış ama BİR ARALAR, yine bir aralar dolar da 8 TL idi şuan o BİR ARALAR hiç bir zaman gelmeyeceği için ve tüm bu sistemlerin fiyatlarını belirleyen yegane satıcı itopya geçenlerde 2060 lı sistemi 13K ya sattığı için boş yapmayı bırakabilirsiniz artık. Sistem fiyatlarını volkan abiniz yada abdullah abiniz belirlemiyor, itopya belirliyor. Gidin şimdi kumda oynamaya devam edin.

Mert555

80+ Bronze
algı ne yav arkadas tutturdunuz algı da algı algıda algı ekonomi belli dir arz talep maliyet, maliyet yüksek talep yüksek ürün sayısı az ne bekliyorsunuz algı diyorsunuz ben sizi anlamıyorum ya ithalat yapan şirketlerin bile durumu ortada geçtikleri sipariş adetleri bile düşük kalıyor elin almanı tek seferde 10000 konteyner kart cekiyorsa sen 1000 konteynırı zor çekiyorsun ülkene bizi vuran şey üretim krizine bağlı mal bulamamak değil alım gücü yok ithalat yapan firmalarımızın riski alamıyorlar kur değişimine bağlı önlerini göremedikleri için büyük siparişler de geçemiyor gücü olan da ülkeye giren ürün az maliyet fazla talep fazla siz nasıl buna algı diyorsunuz anlamıyorum bunun adı ekonomi arz talep dengesi bunun adı kimse maliyetine iş yapmak zorunda değil size bunu anlamıyorsunuz kimseyi desteklemiyorum ben siz hayatı anlamıyorsunuz bilgisayar hayat değil evet ama burda ona focuslanmış ağzı acık ayran budalası gibi onu bekliyorsunuz saatlerce tartışıyorsunuz elinizde olmayan şeylere sen 1 değil 100 sistemi protesto et kimsenin umrunda değil çünkü geçerli olan senin kıytırık fikirlerin değil yukarda anlattığım dengedir istediğini anlat bunun üzerine öznel fikirlerin rasyonel durumlar karsısında hükmü yoktur kardeşim hadi eyw
Felsefeci çıktı hocam. haklısınız konu kapansın.

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
2060 sistemi 1 haftada zor sattı 13k ya :) ayrıca şuanda 13.5kya 6600xt sistem mevcutken 3060ti sistem neden olmasın?

arisaka

80+ Bronze
Bende başvurup artık 3060'a 20k demeyi düşünüyorum. Üzgünüm arkadaşlar.
Yok kankam şuan 5K ya 3080 Ti sistem gelecek diye hayal satan personel açığı var eğer uygunsa başvurabilirsin ki bence tam senlik bir iş kaçırma.

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
Nvdianın 2021 yılı hedefi 5milyar dolar idi tutturdu :) 2022 yılı hedefi 7milyar dolar olarak açıkladı...

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Eee VOK sistem çıktığında 8 TL diyen mi var olum? siz ne yiyip ne içiyorsunuz da bu kafaya ulaşıyorsunuz? bana ne VOK sistemden. Evet BİR ARALAR güzel paralara güzel sistemler çıkmış ama BİR ARALAR, yine bir aralar dolar da 8 TL idi şuan o BİR ARALAR hiç bir zaman gelmeyeceği için ve tüm bu sistemlerin fiyatlarını belirleyen yegane satıcı itopya geçenlerde 2060 lı sistemi 13K ya sattığı için boş yapmayı bırakabilirsiniz artık. Sistem fiyatlarını volkan abiniz yada abdullah abiniz belirlemiyor, itopya belirliyor. Gidin şimdi kumda oynamaya devam edin.
1.si ben senin oğlun değilim eminim yaşımda senden büyüktür.
2.si sen sistem çıktığında dolar 8tl yazmadın mı be akılsız ?

Top Bottom