Çok insanın bu sistemlerden senin sayende haberi oluyor. İyi yapıyorsunAlacaklar hazırlık yapsın diye dedim
İlk dediğin olur da ikincisi çok zor3060ti 12400f olsun fiyat 17kyı geçmesin 3070ti olursa 19kyı geçmesin dırek alıcam itopya bide güvenilir site
Millet saydiriyor ama olsun doğru bildiğimden kimse için vazgeçmemÇok insanın bu sistemlerden senin sayende haberi oluyor. İyi yapıyorsun
Hocam sen tahminde bulunuyorsun @Ckribrahim ' de tahminde bulunuyor. Ama senin tutumun sen bilemezsin ben bilirim, senin dediğin değil benim dediğim çıkacak şekilde. Kendin göremeyebilirsin bunu da dışarıdan algılanan bu olduğu için bu şekilde karşılık almış olabilirsin.Alacaklar hazırlık yapsın diye dedim
Çok yanlış düşünüyorsunuz ayıp yani o ryzen yazmış ben 12400f yazdım sadece bunda ne var el insaf diyorumHocam sen tahminde bulunuyorsun @Ckribrahim ' de tahminde bulunuyor. Ama senin tutumun sen bilemezsin ben bilirim, senin dediğin değil benim dediğim çıkacak şekilde. Kendin göremeyebilirsin bunu da dışarıdan algılanan bu olduğu için bu şekilde karşılık almış olabilirsin.
12400f yazdım sadece o yorumdan bunu mu anladınHocam sen tahminde bulunuyorsun @Ckribrahim ' de tahminde bulunuyor. Ama senin tutumun sen bilemezsin ben bilirim, senin dediğin değil benim dediğim çıkacak şekilde. Kendin göremeyebilirsin bunu da dışarıdan algılanan bu olduğu için bu şekilde karşılık almış olabilirsin.