Neler Yeni

VOK Sistem vs. MD3 Sistem Hangisini Almalıyım?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Arkadaşlar 25 Aralık'ta VOK Sistem geliyormuş. VOK'u takip etmem bilmem. Sadece biliyorum. Sizce bu sistemi mı kovalamalıyım yoksa Donanim Arşivi sistemlerini mi beklemeliyim? Fiyatın uygunluğu konusunda vs. anladınız zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Vok şuana kadar kaliteli bilgisayarlar çıkardı. Bana sorarsan vok sistemi fiyat performans ise md3'ü beklemeden al.

İceWolf

80+ Silver
Dostum tüm çıkacak olanları kovala. Hangisi en uygun ve mantıklı gelirse onu al. Sadece birine şartlanma.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
md3 ne zaman çıkacak bilgi var mı? duyurulalı bayağı oldu

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah Abi 1660'lı sistem çıkaracak sanırım. Fiyatı da maximum 6k olursa onu almayı düşünüyorum. Vok sistemi almazsam onun ardından Abdullah Abi'nin sistem de benim için yüksek fiyatlı olursa o zaman ikisini de kaçırmış olurum diye kararsız kaldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum tüm çıkacak olanları kovala. Hangisi en uygun ve mantıklı gelirse onu al. Sadece birine şartlanma.
Yok şartlanmaktan değil. En kârlı hangisi ise onu almak istiyorum

İceWolf

80+ Silver
Abdullah Abi 1660'lı sistem çıkaracak sanırım. Fiyatı da maximum 6k olursa onu almayı düşünüyorum. Vok sistemi almazsam onun ardından Abdullah Abi'nin sistem de benim için yüksek fiyatlı olursa o zaman ikisini de kaçırmış olurum diye kararsız kaldim.

Ben şahsen Abdullahın yapacağı dahada f/p olur düşüncesindeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İstanbul Sefiri

Bütçe ne kadar ?

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz

1660 6 k oladar da uçmayalım bence dolar tm duşştü ama 6kimkansız şu an için ki yanında mönitörde çıkacak olan bir sistem md3 onuda baz alırsak 1660lıbir sistem 8k dan aşşa gelmez ama 9 k üstüde fazla olur

Loch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray ..
Bende arada kaldım md3 alamaya yetisemezsem diye endişeliyim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,088
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Satriani

80+ Bronze
Arkadaşlar 25 Aralık'ta VOK Sistem geliyormuş. VOK'u takip etmem bilmem. Sadece biliyorum. Sizce bu sistemi mı kovalamalıyım yoksa Donanim Arşivi sistemlerini mi beklemeliyim? Fiyatın uygunluğu konusunda vs. anladınız zaten.
Aynı konu belki bi' çok insanın kafasında aslında, diğerini almayıp bırakınca, öteki de istenen bütçe vs gibi konulara takılır mı korkusu...
Aslında ne acı bi' durum ki, neredeyse uzay çağında hala F/P sınırlı stok ürün kovalayan gencecik insanlarla dolu sanal alem, halbuki isteyen istediği sistemi gidip aynı gün alıp evine koyabilmeli.
Diğer yandan ben de bekliyorum tabii ki fakat anlık karar vericem gibi...

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
Acikcasi bende cok kararsizim. Cuma gunu icin vok sistemi bekliyorum. Eger 1660 super/ti olursa nasip olursa almak istiyorum fakat md3 ciktigi zaman keske bekleseydim demek istemiyorum. Bilemiyorum 1660 super ve uzeri ekran karti bana yeter simdilik

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom