Yok knk bitmemiş sepete fln ekleniyorStok bitti
Yok knk bitmemiş sepete fln ekleniyorStok bitti
Az önce eklenmiyordu yeni stok açmış olabilirlerYok knk bitmemiş sepete fln ekleniyor
Şimdi bitti işte kankamAz önce eklenmiyordu yeni stok açmış olabilirler
Geri stok açıldıŞimdi bitti işte kankam
Bişeyler oluyo işte hocam aç kapa aç kapa sıcak soğuk sıcak soğukGeri stok açıldı
Hocam kaç gün oldu sipariş verdiniz den beriÖdeme Onaylandı aşamasında kalması normal mi arkadaşlar?
hocam Vok'u mu sipariş ettiniz? Kargo ne durumda, bende 4 gündür siparişi hazırlıyolar. Neyi hazırlıyolarsa anlamadım.Ben ozellestirme yapmadan sipariş ettim de bazı arkadaşlar rami değiştirmemi söyledi kararsız kaldim ben de o yüzden sormak istedim
Bendede öyle bekliyorumhocam Vok'u mu sipariş ettiniz? Kargo ne durumda, bende 4 gündür siparişi hazırlıyolar. Neyi hazırlıyolarsa anlamadım.
23'ünde okul açılıyor, 1 hafta oynayım dedim. Zehir ettiler, harbi ne diyim ki yaBendede öyle bekliyorum
benimde aynı 4 gündür hazırlanıyorda valla bi kargoya verelerdi iyiydi23'ünde okul açılıyor, 1 hafta oynayım dedim. Zehir ettiler, harbi ne diyim ki ya
İptal ettim hocam benhocam Vok'u mu sipariş ettiniz? Kargo ne durumda, bende 4 gündür siparişi hazırlıyolar. Neyi hazırlıyolarsa anlamadım.