Soğutucu ne önerirsiniz hocamSadece soğutucu lazım onun dışında hiçbir şeyin değişmesine gerek olmaması çok iyi bir şey
Soğutucu ne önerirsiniz hocamSadece soğutucu lazım onun dışında hiçbir şeyin değişmesine gerek olmaması çok iyi bir şey
bankkartta veriyor ekstreden düşüyormuş bir de 20 bine tamamlayınca bir tane daha kampanya varmış 1000lira bankkart para geliyormuşhangi karta 1500 indirim var usta
Kaliteli kasaBro kasadaki pis su ve kasanın genel durumu hakkında yorum yapacak olursan kısaca
En ucuz şekilde halletmek istersen Dark Freezer x123 480 lira civarında. İleride de kullanırım, gereğinden daha iyi soğutsun dersen Peerless AssassinSoğutucu ne önerirsiniz hocam
Kaliteli, değiştirmeye gerek yokBro kasadaki pis su ve kasanın genel durumu hakkında yorum yapacak olursan kısaca
Sağolasın hocam bi sorum daha olcak 5k ya ladar hangi monitör öneririsn bu sistemeEn ucuz şekilde halletmek istersen Dark Freezer x123 480 lira civarında. İleride de kullanırım, gereğinden daha iyi soğutsun dersen Peerless Assassin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli, değiştirmeye gerek yok
Monitör piyasasını takip etmiyorum bir süredir yardımcı olamamSağolasın hocam bi sorum daha olcak 5k ya ladar hangi monitör öneririsn bu sisteme
Önermem. Onun yarına ram gskill veya Corsair yap yanına 128gb flaş alteşekkür ederim bir de 20000 bine tamalayınca bankt kart 1000 lira veriyormuş extra . RAMPAGE INFINITE C120 alayım mı sizce 1200 liraymış
Şu iyi diye biliyorumSağolasın hocam bi sorum daha olcak 5k ya ladar hangi monitör öneririsn bu sisteme
teşekkür ederimÖnermem. Onun yarına ram gskill veya Corsair yap yanına 128gb flaş al
İsletim sistemini ne yapabilirim peki hocam kasa geldiğinde
Ben bunu aldım normalde MSI g2412f vardı 3850 verdim geri 4k bunu aldım pazartesi geliyor
telefon oppo mu o oto düzeltme sorunu bende de varBen bunu aldım normalde MSI g2412f vardı 3850 verdim geri 4k bunu aldım pazartesi geliyor
LG yine 4k olursa onu da Alaçam
honortelefon oppo mu o oto düzeltme sorunu bende de var