7500 f li baktım 25 civarına da bulamadım işlemci olarak iyi mi peki işlerimi görür müBu sistemi alabilirsin. Ramdan 1 adet ekle anakartında arg olanını seç al.
Herşeyi iyi değiştirmeye gerek yokbeyler ramleri veya ssdyi değiştirmeye gerek var mı direkt alacam yoksa
İşini görecektir. Hiç o kadar düşünme dediğimi yap al. Memnun kalacaksın.7500 f li baktım 25 civarına da bulamadım işlemci olarak iyi mi peki işlerimi görür mü
teşekkür ederim hocam cl40 ı cl36 yapayım mı cok fark olur mu ya da ram arttırmayıp sonradan cl si düşük ramler mi koysam cok fark eder mi bir de ssd'de 291 tl farkla kioxia seçiyim mi okuma ve yazması daha iyi yazıyorİşini görecektir. Hiç o kadar düşünme dediğimi yap al. Memnun kalacaksın.
Ram eklersen iyi olur eğer bütçen var ise.anakartı argb yapıp stock sekılde alıyorum ben
varbeyler ramleri veya ssdyi değiştirmeye gerek var mı direkt alacam yoksa
tek 16gb yetmez mi fazla bütçe yokRam eklersen iyi olur eğer bütçen var ise.
önerin nedir
İşini görürde ileride üşenirsin diye elinde varsa şimdiden ekle. Faydasını göreceksin. Eğer çok zorlanırsan sonrada alabilirsin.tek 16gb yetmez mi fazla bütçe yok
hocam ssdyi 292 tl farkla kioxia yapsam daha iyi olur mu okuma ve yazması daha yüksekmiş bir de ram cl40 diyor cok fark olurmu cl36 ile falanİşini görürde ileride üşenirsin diye elinde varsa şimdiden ekle. Faydasını göreceksin. Eğer çok zorlanırsan sonrada alabilirsin.
hocam ssd 292 farkla degıstıreyım mı ne dıyorsunuzİşini görürde ileride üşenirsin diye elinde varsa şimdiden ekle. Faydasını göreceksin. Eğer çok zorlanırsan sonrada alabilirsin.