ramlar cok fark eder mi ben 32 gb yapıp almayı düşündüm de sistemdeki ramiramlerin geçikme değerleri çok yüksek anakart b serisi olsa iyi olur ssd okuma yazma değerleride de iyi 300 tl gibi farkla
ramlar cok fark eder mi ben 32 gb yapıp almayı düşündüm de sistemdeki ramiramlerin geçikme değerleri çok yüksek anakart b serisi olsa iyi olur ssd okuma yazma değerleride de iyi 300 tl gibi farkla
hocam bakım az önce testlere çoğu yerle 4060 daha iyi 7500f li sistem full amd donanımıyla soket ömrüyle ve işlemci performansıyla önde fakat ben sistemi göremedim sitedeL3 önbellek olarak 32 mb 7500f için 12400f ise 18 mb yani 7500f performansı daha iyi olduğunu söyleyebiliriz ekran kartına gelecek olursakda rx 7600 oyununa göre daha iyi aralarında 10 ile 15 fps fark var oyununa göre dediğim gibi
tabii ki cl değerleri çok önemli o remi almayın hazır geleniramlar cok fark eder mi ben 32 gb yapıp almayı düşündüm de sistemdeki rami
7500f 12400f ile karşılaştırılamaz zaten. 13400f ile benzer performansta. 12400f den çok daha iyihocam bakım az önce testlere çoğu yerle 4060 daha iyi 7500f li sistem full amd donanımıyla soket ömrüyle ve işlemci performansıyla önde fakat ben sistemi göremedim sitede
ben olsam ssdyi kıoxıanın 290tl farklı ile bunu alırdım ram olarakta kingstonnun cl36 değerindeki ramine çıkartırdım böyle 21472 TL olurdu bu paraya değerdi bütçe varsada asus marka 3500 tl gibi fiyatla o anakartta geçerdimramlar cok fark eder mi ben 32 gb yapıp almayı düşündüm de sistemdeki rami
aynen7500f 12400f ile karşılaştırılamaz zaten. 13400f ile benzer performansta. 12400f den çok daha iyi
ben kasımı bekliyeceğim inşanla almaya değer sistem yaparlarihtiyacı olan için ideal ya acelem yok beklerim diyenler ise kasımı bekleyebilir
Çok bir şey değil anakartı argb seçmeniz lazı
şuan rami ve ssdyi değiştirince fiyat 21764 oluyor iptal edip öyle mi sipariş vereyimben olsam ssdyi kıoxıanın 290tl farklı ile bunu alırdım ram olarakta kingstonnun cl36 değerindeki ramine çıkartırdım böyle 21472 TL olurdu bu paraya değerdi bütçe varsada asus marka 3500 tl gibi fiyatla o anakartta geçerdim
hocam ben 12400f ile 7500f i karşılaştırmadım zaten ben 7600 lü sistemin bu sisteme oranla ne kadar daha iyi olduğunu sordum 12400f in 7500f in rakibi olmadığını herkes biliyor her yönden iyi 7500f ben sitede sistemi göremedim ve 7600 ekran kartından dolayı sistem hakkında soru sordum yanlış anlaşılmasın7500f 12400f ile karşılaştırılamaz zaten. 13400f ile benzer performansta. 12400f den çok daha iyi
şöyle olur intel yeni sokete geçince bir tık intellerde fiyat düşme olasılığı artar gibiaynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben kasımı bekliyeceğim inşanla almaya değer sistem yaparlar
bence öyle yapındderim o paraya kesinlikle değer ramın cl değeri gerçekten çok yüksek ssdyi de değiştirip atın bana fotaraf olarakşuan rami ve ssdyi değiştirince fiyat 21764 oluyor iptal edip öyle mi sipariş vereyim
ram bitmiş sanırım eklenmiyorbence öyle yapındderim o paraya kesinlikle değer ramın cl değeri gerçekten çok yüksek ssdyi de değiştirip atın bana fotaraf olarak
ben şöyle düşündüm kasım indirimleri var ama indirimi yoksa bindirim mi yaparlar bilemiyorumşöyle olur intel yeni sokete geçince bir tık intellerde fiyat düşme olasılığı artar gibi
ekleniyorram bitmiş sanırım eklenmiyor