Niye unutayım gayet olur kardeşim 9000’e yapıldı 3 ay önce o olur 10-11.000 bir şey. Kampanyalı 3060 sistem 11-12k arasıdır. Tabi işlemci de 3600 olmamalı en azından i5 11400 veya r5 5600x vs olmalı.Diğerleri benim için kampanya değil.
Millet ne kadar kanıksamış kazık fiyatları, daha zam gelmeden gelen yorumlara bak, bana garip geliyor.
Bu kadar kabullenmeyin abicim, dolar 3 liradan 12 liraya çıkmadı, zaten 10 liraydı, zaten kazıktı fiyatlar. Çoktan stoğu yapılan ürünleri hadi 10k dan satmasınlar ama en fazla 11 den satması lazım. Anlamıyorum ben bizim milleti.
Kaldı ki kurulu sistem yolluyor adamlar, kapalı kutu yollamıyorlar. Açın araştırın, birçok kişi kullanılmış/tamir edilmiş/iade gelmiş ürünleri yolladıklarına inanıyor. Ekran kartının vidası eksik çıkan dahi var internette. Bir zahmet uyguna verecekler, kapalı kutu ürün fiyatına gelecekse ben niye onlardan alayım ki?
Bunlara ek olarak sistemin içinde adam akıllı bir ekran kartı oluyor, bir de işlemci. Onun yanına milletin normalde almayacağı ne ürün varsa doldurup yolluyorlar stok eritmek için. Bu kadar kabullenmeyin her şeyi.