Zaten zamlar bunlar yüzünden geliyor ben şahsen 13-16k arasına 3060’lı hazır sistem alacağıma kendim toplasam 15-16k civarına gelir adam hazır sistem bu diyip kampanya diyor utanmadan efsane cumada itopya hazır sistem fiyatları tam bir fiyasko. Tekrar söylüyorum almayın arkadaşlar siz aldıkça işlerine geliyor firmaların. Buna daha geçen ay bizzat şahit oldum sinerji lunaspia v2 diye bir sistem çıkardı ilk 30 kişiye mouse hediye edileceğini söyledi 11.000 tl ile açtılar devamlı takip ettim 1 hafta sonrasında bile hala mouse hediye yazıyordu sistem ekranında en sonunda adamlar satılsın diye 10.000’e kadar düşürdüler ve o 1 haftada kurda 50 kuruş 1 tl civarı artış gerçekleşmişti. Para kolay kazanılmıyor bu fiyatlara sakın almayın. Bunu görenler arkadaşına söylesin arkadaşlarıda başkalarına bütün oyuncuları ilgilendiriyor bu mesele. Biz almazsak onlar bu kazıkları en düşüğe kadar indirecek o kadar!Millet ne kadar kanıksamış kazık fiyatları, daha zam gelmeden gelen yorumlara bak, bana garip geliyor.
Bu kadar kabullenmeyin abicim, dolar 3 liradan 12 liraya çıkmadı, zaten 10 liraydı, zaten kazıktı fiyatlar. Çoktan stoğu yapılan ürünleri hadi 10k dan satmasınlar ama en fazla 11 den satması lazım. Anlamıyorum ben bizim milleti.
Kaldı ki kurulu sistem yolluyor adamlar, kapalı kutu yollamıyorlar. Açın araştırın, birçok kişi kullanılmış/tamir edilmiş/iade gelmiş ürünleri yolladıklarına inanıyor. Ekran kartının vidası eksik çıkan dahi var internette. Bir zahmet uyguna verecekler, kapalı kutu ürün fiyatına gelecekse ben niye onlardan alayım ki?
Bunlara ek olarak sistemin içinde adam akıllı bir ekran kartı oluyor, bir de işlemci. Onun yanına milletin normalde almayacağı ne ürün varsa doldurup yolluyorlar stok eritmek için. Bu kadar kabullenmeyin her şeyi.