Neler Yeni

VOK'un Yeni Sistemindeki Saçma Özelleştirme

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum bilmediğiniz konularla dalga geçmeye çalışıyorsunuz yazık. O seçili olan ekran kartı sisteme indirimli olsrak tanımlandığı için rx 570 daha pahalı gibi gözüküyor. Bu durum itopyada da var zaten.
E o zaman seçeneğe neden rx570 ekliyorlar? bunu da söyle de bilelim.
Madem indirimli ya aynı fiyattan eklesinler ya da eklemesinler.
Bilmeyen adam ''aa bak bu 8GB sanırım daha iyi'' diyip alabilir?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
E o zaman seçeneğe neden rx570 ekliyorlar? bunu da söyle de bilelim.
Madem indirimli ya aynı fiyattan eklesinler ya da eklemesinler.
Bilmeyen adam ''aa bak bu 8GB sanırım daha iyi'' diyip alabilir?
Onu gidip site moderatörüne sorman lazım. Benim anlattığım olay fiyatın niye öyle gözüktüğüyle alakalı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Onu gidip site moderatörüne sorman lazım. Benim anlattığım olay fiyatın niye öyle gözüktüğüyle alakalı.
O zaman dalga geçmeye çalışıyorsunuz yazık gibi hoş olmayan kelimeler kullanmayalım. :)

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Biz de tam olarak bundan bahsediyoruz ya. Daha kötü ekran kartını daha yüksek fiyata özelleştirmeye koymalarını eleştiriyoruz
Ben de diyorum ki normalde de 1650 nin orada özelleştirme fiyatı rx 570 ten yüksek. Ama sistemde 1650 seçili olduğu için ve hazır sisteme indirimli fiyatta tanımlandığı için rx 570 daha pahalı gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman dalga geçmeye çalışıyorsunuz yazık gibi hoş olmayan kelimeler kullanmayalım. :)
Niye kullanmayalım :D ? Anlaşılması gayet basit bir konuda anlamamakta ısrarcı davranıyorsunuz. Bence de buna gerek yok.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ben de diyorum ki normalde de 1650 nin orada özelleştirme fiyatı rx 570 ten yüksek. Ama sistemde 1650 seçili olduğu için ve hazır sisteme indirimli fiyatta tanımlandığı için rx 570 daha pahalı gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kullanmayalım :D ? Anlaşılması gayet basit bir konuda anlamamakta ısrarcı davranıyorsunuz. Bence de buna gerek yok.
Alakası yok. :D?
Koymamaları gerek özelleştirmeye.
Koyarlarsa eleştiriye de açık olurlar.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Şikayetini site yetkililerine bildirebilirsin ben sana niye daha alt seviye bir kartın üst seviye karttan özelleştirmede pahalı gözüktüğünü anlattım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,721
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom