Nasıl yani ben o iş tepkiden sonra iptal oldu sanıyordum Türkiyede kesin yok yani.Wolfteam steam deki oyunu oynamak istiyorum. Vpn kullanmak zararlı mıdır?
Ne olabilir kiVpn kullanıp girebiliyosunda sıkıntı çıkar mı onu bilmiyorum.
trde gelicek mi yaniNasıl yani ben o iş tepkiden sonra iptal oldu sanıyordum Türkiyede kesin yok yani.
Başka vpn ye girdiğin için başka ülkeler izleyebiliyomuymuş seni mi ne öyle bişey duydum.Ne olabilir ki
Yok kaçak giriş öyle diyeyimtrde gelicek mi yani
Yok hocam ben tepki oluşunca burayada gelir diye düşünüyordum inanmıyordum yani wolfteamin kalbi burda atıyordu önceden yani az buzda değil.trde gelicek mi yani
ya hocam oyunda yavuz sultan selim var raş biler oynıycakYok hocam ben tepki oluşunca burayada gelir diye düşünüyordum inanmıyordum yani wolfteamin kalbi burda atıyordu önceden yani az buzda değil.
hocam ban için bir problem olacağını düşünmüyorum bu konularda pek bilgim yokSorum vpn sıkıntı mı ne olursa olsun denemek istiyorum.
Ohoo :d ne olmaz kiNe olabilir ki
Kaspersky ücretli VPN'de mi güvenilir değil?Ohoo :d ne olmaz ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde bele vpnlerin hicbirisi guvenli degildir. Warp ve vpnnbook haric. Geneldi cogu baglandigin isp konum modem ip tel modeli fln cokerler. Kullanacagin vpnin sayfasina gidip priacy kismia gelirsen gorursun.