ne oldu mete yasaklı film içinmi yoksaMerhaba vpn öneri istiyorum normalde warp kullanıyorum ama oyun oynarken düzgün çalışmıyor onun için ücretsiz temiz kullanımı rahat bir vpn öneri istiyorum
Türk telekom kullnaıyorum
Valla o yüzden değil roblox ve discord içinne oldu mete yasaklı film içinmi yoksa![]()
Mete artık görsel olarak ta tatmin olmak istiyorMerhaba vpn öneri istiyorum normalde warp kullanıyorum ama oyun oynarken düzgün çalışmıyor onun için ücretsiz temiz kullanımı rahat bir vpn öneri istiyorum
Türk telekom kullnaıyorum
puahahahahahaMete artık görsel olarak ta tatmin olmak istiyor
proton VPN öneririm
Proton robloxda ban riski vs sorunlar çıkarmaz demi?Mete artık görsel olarak ta tatmin olmak istiyor
proton VPN öneririm
vpn ban sebebi değil hiçbir yerde ne alakaProton robloxda ban riski vs sorunlar çıkarmaz demi?
ben aktif kullanıcıyım her yere girersin metecimProton robloxda ban riski vs sorunlar çıkarmaz demi?
Ne biliyim öyle söylentiler vardı bir ara yok işte şu vpn kullanmayın ban yersiniz fln?vpn ban sebebi değil hiçbir yerde ne alaka
Türk telekom sıkıntı çıkarmaz demi?ben aktif kullanıcıyım her yere girersin metecim
olm bu konuda bu tavsiye ne alakapuahahahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mete senden 3 yaş biri olarak sana tavsiye vereyim çok izlememeye çalış çok izlersen erkenden bağımlı olursun 2-3yıl sonra hergün yapmaya başlarsın sonra sıkıntı olur haftada 2 kere yapsan yeter
türk telekomla kullanıyorum?Ne biliyim öyle söylentiler vardı bir ara yok işte şu vpn kullanmayın ban yersiniz fln?
Türk telekom sıkıntı çıkarmaz demi?
Tm o zaman indireyim hemen inş sorun çıkarmazolm bu konuda bu tavsiye ne alakaVPN önerin çocuğa
türk telekomla kullanıyorum?
indir kayıt ol bir sorun çıkacak olsa niye önereyim kardeşimTm o zaman indireyim hemen inş sorun çıkarmaz