Merhaba, sanmıyorum.Merhaba, yeni telefonumda vpn kullanmak zorunda kaldım iphone. Ve daha sonra sildim sildikten sonra, hızlı şarj gitmesi veya farklı sorunlar olur mu? kafama takıldı.
yani çok korktum, öyle bişey olursa çok üzülürüm.Merhaba, sanmıyorum.
öyle bi yazı okumuştum birde şarj daha hızlı gidiyor gibi hissettim beni bi rahatlatın yaNeden olsun ki
telefona format atarak kurtulabilirsin o psikolojiden benceöyle bi yazı okumuştum birde şarj daha hızlı gidiyor gibi hissettim beni bi rahatlatın ya![]()
İster bedava isterse de ücretli bir yazılım olsun.Merhaba, yeni telefonumda vpn kullanmak zorunda kaldım iphone. Ve daha sonra sildim sildikten sonra, hızlı şarj gitmesi veya farklı sorunlar olur mu? kafama takıldı.
formata felan hiç gerek yok hiçbir şey olmaz takma kafana tamamen alakasız şeyler
aktif kullanırken o an şarjın çabuk bitebilir ama kapattığın an normale döner ki zaten silmişsin hiçbir şey olmaz
o zaman psikolojik olarak bana öyle geliyordur değil mi ? yardımınız için teşekkür ederim.İster bedava isterse de ücretli bir yazılım olsun.
Çoğunun kişisel bilgi sattığı ayan beyan ortada.
Senin cihazından değil bilgilerinden para kazanıyorlar.
Yani birçok vpn uygulamasını biz ürün olarak görüyoruz fakat oradaki asıl ürün biziz yani bilgilerimiz.
Yani cihazın tehlike de değil.