Neler Yeni

VPN Telefona Zarar Verir mi?

ZarisZ

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, yeni telefonumda vpn kullanmak zorunda kaldım iphone. Ve daha sonra sildim sildikten sonra, hızlı şarj gitmesi veya farklı sorunlar olur mu? kafama takıldı.

Neden olsun ki

formata felan hiç gerek yok hiçbir şey olmaz takma kafana tamamen alakasız şeyler

aktif kullanırken o an şarjın çabuk bitebilir ama kapattığın an normale döner ki zaten silmişsin hiçbir şey olmaz

Merhaba, yeni telefonumda vpn kullanmak zorunda kaldım iphone. Ve daha sonra sildim sildikten sonra, hızlı şarj gitmesi veya farklı sorunlar olur mu? kafama takıldı.
İster bedava isterse de ücretli bir yazılım olsun.
Çoğunun kişisel bilgi sattığı ayan beyan ortada.
Senin cihazından değil bilgilerinden para kazanıyorlar.
Yani birçok vpn uygulamasını biz ürün olarak görüyoruz fakat oradaki asıl ürün biziz yani bilgilerimiz.
Yani cihazın tehlike de değil.

formata felan hiç gerek yok hiçbir şey olmaz takma kafana tamamen alakasız şeyler

aktif kullanırken o an şarjın çabuk bitebilir ama kapattığın an normale döner ki zaten silmişsin hiçbir şey olmaz
İster bedava isterse de ücretli bir yazılım olsun.
Çoğunun kişisel bilgi sattığı ayan beyan ortada.
Senin cihazından değil bilgilerinden para kazanıyorlar.
Yani birçok vpn uygulamasını biz ürün olarak görüyoruz fakat oradaki asıl ürün biziz yani bilgilerimiz.
Yani cihazın tehlike de değil.
o zaman psikolojik olarak bana öyle geliyordur değil mi ? yardımınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,127
Üyeler
173,313
Son üye
takla
Geri