Uygun Olmayan Konu Başlığı
Merhaba abiler ve ablalar bundan 10 gün önce vpne bağlandım ve sitelere girdim vpnden çıktıktan sonra başka uygulamalara girdim tam yatıcaktım gece bir baktım konumum açık. Ve korkmaya başladım vpn açıkken konumum görünüyorsa ve internetime başka biri bağlanılırsa, siteler konumumu kaydederse diye... Sonra eset adlı antivürüs indirdim Ayrıca (2.4 g ve 5 g olan modemim var.) Esetin internetime bağlı cihazlar taramasına girince 2.4 g de 2 cihaz algılıyor 1i benim tel 1i internet ID im şu 192 ile başlayan. 5gye bağlanılınca 1 cihaz, tek benim telefonu algılıyor. (2.4 g de yönlendirici olabilir 2 cihazdan biri ama değildir diye korkuyorum hem 5 g de niye 2 cihaz göstermiyor sadece benim telefonu gösteriyor) sizce biri mi bağlanıyor çok korkuyorum yaşım çok büyük değil ama hep kafam orda kalıyor... Güvenlik açısından.. Lütfen biri açıklasın (karaladığım o 192 ile başlayan ID im)( İlk fotoda Googleplayden indirdim İnternete bağlı cihazlar için uygulama.orda hem 2.4gde hem 5g de 2 cihaz gösteriyor)