Neler Yeni

vpnsiz her siteye girebiliyorum

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
Öncelikle merhaba yaklaşık 2 yıldır türknet kullanıcısıyım ve karşıma ilk defa böyle bir durum geliyor geçen gün arkadaşım ile sohbet ederken türkiyede yasaklı olan bi siteye girebilidiğmi fark ettim bunun anlık bir bug olduğunu düşündüm fakat sonrasında fark ettim ki hangi internet tarayıcısından girersem gireyim yasaklı her siteye girebiliyorum fakat bu sadece bilgisayarda yaşanıyor telefondan girmeye çalıştığımda siteye ulaşılamıyor cevabını alıyorum ayrıca bilgisayarda herhangi bir vpn uygulaması da yüklü değil bilgisayarımda mı bir sıkıntı var acaba ne yapmam gerekiyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Öncelikle merhaba yaklaşık 2 yıldır türknet kullanıcısıyım ve karşıma ilk defa böyle bir durum geliyor geçen gün arkadaşım ile sohbet ederken türkiyede yasaklı olan bi siteye girebilidiğmi fark ettim bunun anlık bir bug olduğunu düşündüm fakat sonrasında fark ettim ki hangi internet tarayıcısından girersem gireyim yasaklı her siteye girebiliyorum fakat bu sadece bilgisayarda yaşanıyor telefondan girmeye çalıştığımda siteye ulaşılamıyor cevabını alıyorum ayrıca bilgisayarda herhangi bir vpn uygulaması da yüklü değil bilgisayarımda mı bir sıkıntı var acaba ne yapmam gerekiyor.
turuncu siteye giriyormu ?

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
DNS ayarlarıyla oynamış olabilir misin?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Turuncu klübe giriyor mu yani?

Starlex

80+ Silver
biri senin yerine goodbydpi kurmuş olabilir

Xtyhke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Fırat
yani başıma bir şey gelir diye de azıcık tırsmıyor değilim konuyla ilgili bilgisi olan varsa baya mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri senin yerine goodbydpi kurmuş olabilir
hocam pc yi bir tek ben kullanıyorum evde sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama yinede nerden kontrol edebilirim var olup olmadığını

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
Ben bir Chrome veya internet sağlayıcı sayfasından DNS ayarlarına bakmanızı tavsiye ederim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
yani başıma bir şey gelir diye de azıcık tırsmıyor değilim konuyla ilgili bilgisi olan varsa baya mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pc yi bir tek ben kullanıyorum evde sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama yinede nerden kontrol edebilirim var olup olmadığını
sıkıntı olmaz hocam keyfinize vurun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,149
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom