Neler Yeni

VTX R9 270 Adrenalin Driver hata 182

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
Arkadaşlar merhaba benim bir arkadaşım 2. el hazır kasa aldı içinde R3 1300X, VTX model AMD R9 270 var. Bilgisayarı formatladım sonrasında AMD sitesinden güncel driver'ı indirdik desteği olduğunuda gösteriyor hatta internette R9 veya R7 ile Adrenalin sürücüsü kullananda var ama biz indirdik hata 182 kodu verdi kuramadım bunun bir çözümü var mıdır kart bozuk olabilir mi? Eğer bozuksa iade edeceğiz. Ürünü dolap.comdan aldık parasını daha vermedik.

Amd'nin kendi sitesinden R9 270'i seçerek indirdim bu driverları Amd'nin kendisi bana bunları indirtti yani başkada link yok zaten o yüzden "Yanlış driver indiriyorsundur. Burdan otomatik tanılama programını indir onunla dene." demeyin çünkü otomatik tanılama programı da hata 182 veriyor :D.

Ek olarak AMD catalyst™ 15.7.1 sürücüsünü indirip kurabildik sorun çıkmadı ama oyun testi yapamadık zamanımız kalmadı yarın oyun testi deneyeceğim. Neden adrenalin kurulmadığı ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim bozuk olmasından şüpheleniyorum çünkü chip arızası vs.

Denediğimiz sürücü versiyonları adrenalin 21.4.1 recommended ve adrenalin 21.5.1 optional.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Kanka sorunun çozumu değil ama benzer bir kart elime geçti ve aynı şeyi bende yaşadım. Eski driver ile performans kaybı yaşamadan kullanabildim. Büyük ihtimalle ondandır ama kesin bir yargı değil bunu da belirteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sorunun çozumu değil ama benzer bir kart elime geçti ve aynı şeyi bende yaşadım. Eski driver ile performans kaybı yaşamadan kullanabildim. Büyük ihtimalle ondandır ama kesin bir yargı değil bunu da belirteyim.
Hangi Driver kullanıyorsun bro CCC mi yoksa Crimson mu? Yarın oyun testi yapıcam eğer sıkıntı çıkarırsa iade edicem direk zaten bilgisayarı aldığımda vasat bir şekildeydi google chrome bile çok geç açılıyordu masaüstünde driver booster 8 diye bir şey kuruluydu bilinçsiz bi kullanıcıdan almışlar yani bilgisayarı sonra format attık hızlandı herşeyini hallettik güncelleme falan ama ekran kartı sürücüsünde takıldık valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk