Neler Yeni

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Atyxah

80+ Silver
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Dalga geçmeyin lütfen ciddiyim saçma gelebilir

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Şuan aşırı cılızım kollar göbek bilek heryer aşırı hafif

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

https://ty.gl/rp77ppup4x

Bunu alsam evde hareketlere bakıp birleyler yapsam en azından kollar gelişir mi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

Uzun oldu ama teşekkür ederim

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Evde spor yapmak gerçekten çok zor. Seni doğru yönlendiren biri yok beslenme programı yok ihtiyacın olan aletler yok ve istikrarda olmuyor evde yapınca. Spor salonuna yazılmalısın

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20210922_183153.jpg
şu uygulamalar iş görür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kuan1 derdin ne senin ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

Dün Yazmıştım , Tekrardan yazıyorum , Bence Şuan Büyüme Çağında Olduğunuz İçin BodyBuilding İle Uğraşmayın , 1-2 Yıl Sonra başlarsınız.
Önemli Olan yüksek Proteinli Ve Sağlıklı Beslenmek , Ayrıca Basketbol , Futbol vs. ile uğraşabilirsiniz
Eklem Gelişiminiz Tam Tamamlanmadığı İçin 1-2 Yıl Beklemek Daha Faydalı Olur.

Berke Fitness

80+ Bronze
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Yaşın kucuk oldugu icin agirlik kaldirma. Zaten kol her turlu gelisir. Cilizsan sagliksiz seker ve sagliksiz yaglar disinda onune ne gelirse yiyeceksin. haftada 5 gün Karın ve 2 gün bacak çalış tek tavsiyem bu. Youtube'dan Ege Fitness'i dinleyebilirsin

Alıntıyı görüntüleşu uygulamalar iş görür mü

@kuan1 derdin ne senin ?
Nike Training kullan sil onlari

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün Yazmıştım , Tekrardan yazıyorum , Bence Şuan Büyüme Çağında Olduğunuz İçin BodyBuilding İle Uğraşmayın , 1-2 Yıl Sonra başlarsınız.
Önemli Olan yüksek Proteinli Ve Sağlıklı Beslenmek , Ayrıca Basketbol , Futbol vs. ile uğraşabilirsiniz
Eklem Gelişiminiz Tam Tamamlanmadığı İçin 1-2 Yıl Beklemek Daha Faydalı Olur.
Hafiften çok zorlamadan başlasam 5kg dambılla birşeyler yapsam sorun olur mu

Yaşın kucuk oldugu icin agirlik kaldirma. Zaten kol her turlu gelisir. Cilizsan sagliksiz seker ve sagliksiz yaglar disinda onune ne gelirse yiyeceksin. haftada 5 gün Karın ve 2 gün bacak çalış tek tavsiyem bu. Youtube'dan Ege Fitness'i dinleyebilirsin

Nike Training kullan sil onlari

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Bence 5 Bile Ağır Olur , Ama Şınav Mekik VS. İle Başlayabilirsiniz
Bence Şuan Antrenmandan Daha Öncelikli Olan Beslenme
Malum Büyüme Çağındasınız Ve Kilonuz Düşük. Sağlıklı Şekilde Kilo Alırsanız ,Hem Boyunuz Uzar , Hem Sağlıklı Kilo Alırsınız ,
1-2 Sene Sonra Spora Başladığınız Zaman Cillop Gibi Vücudunuz Olur.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

Atyxah

80+ Silver
Malum Büyüme Çağındasınız Ve Kilonuz Düşük. Sağlıklı Şekilde Kilo Alırsanız ,Hem Boyunuz Uzar , Hem Sağlıklı Kilo Alırsınız ,
İnsanlar hep 2 ye ayrılıyor birisi bu yaşta yapılmaz diyor sizin gibi diğerleri de tam çağındasın hafiften başla diyor en iyisi çok zormaladan hafiften başlamak bence

Haklısınız beslenme de çok önemli

Berke Fitness

80+ Bronze
Güzel istikrar. Bahçeniz falan varmı ? veya eşyalarınız tam mı beslenme programınızada uyabiliyorsanız bu şekilde gidebilir
8 ve 12kglik dambellerim var onun disinda kendi odamda spor yapiyorum beslenmede sikintim yok en onemli sey disiplindir bugun okuldan cok yorgun geldim hic spor yapasim yoktu ama yine de yaptim herkes boyle olmali

Atyxah

80+ Silver
8 ve 12kglik dambellerim var onun disinda kendi odamda spor yapiyorum beslenmede sikintim yok en onemli sey disiplindir bugun okuldan cok yorgun geldim hic spor yapasim yoktu ama yine de yaptim herkes boyle olmali
Yaş kaçtı ustam

Birde rica etsem kolunun fotoğrafını atabilir misin merak ettim kalıplı bir şey gibi hayal ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom