Neler Yeni

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Dalga geçmeyin lütfen ciddiyim saçma gelebilir

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Şuan aşırı cılızım kollar göbek bilek heryer aşırı hafif

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

https://ty.gl/rp77ppup4x

Bunu alsam evde hareketlere bakıp birleyler yapsam en azından kollar gelişir mi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

Uzun oldu ama teşekkür ederim
Yaşın küçük ağırlık kaldırarak yapılan sporlara uygun değilsin illa spor yapmak istiyorsan kardio çalış bu yaşlarda yaptığın ağır sporlar sana zarar verir.

Muci46

80+ Bronze
Yok o yüzden değil de ben de istemiyorum biraz onlar da yok diyor zaten

5kg ile evde hafif başlamak yeterli olur mu

Setleri felan arttırsam zarar verir mi ağır mı gelir

aslında benim isteğim görünüş diyebilirim bir de biri bulaştığı zaman dayak yiyip oturmayım yeter
Hocam ben size yazdım artık bırakıyorum dhhdhddhdjdj ayni soruyu soruyorsununuzzzz... 😢😢 kafanıza göre takılın ne diyeyim.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
değil reis ya hormonlu harbi bu nesil :D
aga senin boy kilo kaç 8'e gidiyorum çocuk baya sakallı ya anlamıyorum sen daha 12 13 yaşındasın ?( sana demedim bunları yanlış anlaşılmasın)

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
aga senin boy kilo kaç 8'e gidiyorum çocuk baya sakallı ya anlamıyorum sen daha 12 13 yaşındasın ?( sana demedim bunları yanlış anlaşılmasın)
benim boy 1,70 kilo 62 o sakalı olanlarda küçük yaşta jiletle kesenler fln

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Dün Yazmıştım , Tekrardan yazıyorum , Bence Şuan Büyüme Çağında Olduğunuz İçin BodyBuilding İle Uğraşmayın , 1-2 Yıl Sonra başlarsınız.
Önemli Olan yüksek Proteinli Ve Sağlıklı Beslenmek , Ayrıca Basketbol , Futbol vs. ile uğraşabilirsiniz
Eklem Gelişiminiz Tam Tamamlanmadığı İçin 1-2 Yıl Beklemek Daha Faydalı Olur.
Aslında gelişim döneminde spora başlaması çok çok daha faydalı.
Tabii zararlı olan kas geliştirmeyi kolaylaştırıcı tozlar, haplar ve iğnelerden uzak durduğu sürece ve kendini zorlamayacak bir ağırlıkta planlı ve çok tekrarlı hafif ağırlıkla kas gelişimini ve vucüd gelişimini düzenleyebilir. Hatta her gün dik oturma antrenmanı da yapmalı uzun vadede çok faydası olacaktır. Ergenlik döneminde kambur şeklinde oturma çok yaygındır. Her zaman dik oturmaya dikkat etmeli. Eklem ve kemikleri için çok çok önemli bir husus.

Muci46

80+ Bronze
Hocam çocuk bu yaşta sustanon ve çeşitli growth ürünlerini basmaz herhalde sjdjdjd yurt dışında var tabi 😂
Aslında gelişim döneminde spora başlaması çok çok daha faydalı.
Tabii zararlı olan kas geliştirmeyi kolaylaştırıcı tozlar, haplar ve iğnelerden uzak durduğu sürece ve kendini zorlamayacak bir ağırlıkta planlı ve çok tekrarlı hafif ağırlıkla kas gelişimini ve vucüd gelişimini düzenleyebilir. Hatta her gün dik oturma antrenmanı da yapmalı uzun vadede çok faydası olacaktır. Ergenlik döneminde kambur şeklinde oturma çok yaygındır. Her zaman dik oturmaya dikkat etmeli. Eklem ve kemikleri için çok çok önemli bir husus.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hocam çocuk bu yaşta sustanon ve çeşitli growth ürünlerini basmaz herhalde sjdjdjd yurt dışında var tabi 😂
O hiç belli olmuyor, yapanı gördüğüm için uyarayım dedim. Hırs yaparsa sonradan ve para için buna göz yuman insanlara denk gelirse olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,753
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom