Neler Yeni

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Salona yazılman gerek. Azimli çalışman gerek. Salona her gittiginde limitleri zorlaman gerek. salona gidecek durumun yoksa, düzenli yüzme veya koşu öneririm

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
İnsanlar hep 2 ye ayrılıyor birisi bu yaşta yapılmaz diyor sizin gibi diğerleri de tam çağındasın hafiften başla diyor en iyisi çok zormaladan hafiften başlamak bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız beslenme de çok önemli
Hocam Bakın , Spor Kavramı Çok Geniş Bir Kavram ,
Ama Size Şöyle Söyliyeyim , Siz Şuan Büyüme Çağında Olduğunuz İçin Eklemleriniz Gelişme Aşamasında.
Eğer Şuan Eklemlerinize Çok Ağırlık Yüklerseniz , Ki yüklemek Durumunda Kalacaksınız , Sporun Amacı Bu Zaten.
Eklemlerinize Bir Zarar Verirseniz , Boy Uzamanız , Vücut Gelişiminiz Bile Riske Girebilir , O Yüzden İşi Garantiye Alın, Değişik Sporlara Yönelin
Emin Olun Zamanı Gelince Çok İyi Şekilde Yapmaya Başlarsınız.

rebekah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
rebekah
Bence imkan varsa spor salonuna yazıl bende yazılcam hevesim var baya herkes bir şey diyor biri boy kısaltır diyor biri başka bir şey yani çok karışık başla gitsin

Berke Fitness

80+ Bronze
Yaş kaçtı ustam

Birde rica etsem kolunun fotoğrafını atabilir misin merak ettim kalıplı bir şey gibi hayal ediyorum
kosucu oldugum icin guncel bacak formumu atabilirim

Ekler

• Screenshot_20210922_184651.jpg
    Screenshot_20210922_184651.jpg
    288.6 KB · Hit: 39
  • Screenshot_20210922_184640.jpg
    Screenshot_20210922_184640.jpg
    286.7 KB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Dalga geçmeyin lütfen ciddiyim saçma gelebilir

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Şuan aşırı cılızım kollar göbek bilek heryer aşırı hafif

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

https://ty.gl/rp77ppup4x

Bunu alsam evde hareketlere bakıp birleyler yapsam en azından kollar gelişir mi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

Uzun oldu ama teşekkür ederim
dostum bende senin yaşlarındayım ve uzun süredir pandemiden dolayı evde olmamızdan hareketsiz kalmıştım uzun süre ve sağ omzum düşmüştü biraz araştırdım kaslar zayıfladığından oluyormuş bende 6kg lik dambıllar alıp kendime bi program yapmıştım göğüs hariç her şey vardı biceps,triceps,omuz (ön,orta,ve arka) karın bacak sırt hepsinden iki tane haraket bulmuştum hoşuam giden, onları 13x4 lük setlerle yapıyodum biceps ve triceps için biraz daha fazlaydı bir süre sonra gerçekten bir şeyler oluşmaya başlamıştı omuz ve kol bölgemde ama evdeki imkanlarla karın ve bacak aynı kalmıştı ve biraz daha devam etsem orantısızlaşmaya başlicaktı bende set ve tekrarları azaltarak yeniden denemek istemiştim ama öylede canım istemedi yakaşık 1 ay sonra bıraktım biraz uzun yazdım ama kendi deneyimlerimi aktarmak istedim yani dediğim gibi üste çok yüklenip bacak ve karını çok çalışmazsan ki evde çok çalışman çok zor orantısızlaşmaya başlar bundan dolayı bir spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim veya başka bir spor yapmanı boks gibi daha iyi olur hem lisede daha rahat olursun

Muci46

80+ Bronze
Guzel bir spor salonuna yazilabilirsin İnternetten arastirip, işinin ehli bir hocaya denk gelirsen seni canavar yapacaktır 😌 tabi her şey hocada bitmiyor ama en azindan hareketleri, nasil beslenmenin gerektigini anlatır. Hedeflerinden bahsedersin hocaya cunku tam gelişim çağındasin. YANLIŞ yapılan bir hareket ilerde durus bozukluklarına neden olabilir. Bende guncel paylaşayım birde küçük küçük yardımcı olabilirimmm.

Ekler

• IMG_20210922_185703.jpg
    IMG_20210922_185703.jpg
    555.1 KB · Hit: 31

Atyxah

80+ Silver
Guzel bir spor salonuna yazilabilirsin İnternetten arastirip, işinin ehli bir hocaya denk gelirsen seni canavar yapacaktır 😌 tabi her şey hocada bitmiyor ama en azindan hareketleri, nasil beslenmenin gerektigini anlatır. Hedeflerinden bahsedersin hocaya cunku tam gelişim çağındasin. YANLIŞ yapılan bir hareket ilerde durus bozukluklarına neden olabilir. Bende guncel paylaşayım birde küçük küçük yardımcı olabilirimmm.
Bu siz misiniz

kosucu oldugum icin guncel bacak formumu atabilirim
Dostum şu kadar tekrar şu kadar set diye heryerde duyuyorum ama hiç anlamadım anlatır mısın set ve tekrarları basitçe
dostum bende senin yaşlarındayım ve uzun süredir pandemiden dolayı evde olmamızdan hareketsiz kalmıştım uzun süre ve sağ omzum düşmüştü biraz araştırdım kaslar zayıfladığından oluyormuş bende 6kg lik dambıllar alıp kendime bi program yapmıştım göğüs hariç her şey vardı biceps,triceps,omuz (ön,orta,ve arka) karın bacak sırt hepsinden iki tane haraket bulmuştum hoşuam giden, onları 13x4 lük setlerle yapıyodum biceps ve triceps için biraz daha fazlaydı bir süre sonra gerçekten bir şeyler oluşmaya başlamıştı omuz ve kol bölgemde ama evdeki imkanlarla karın ve bacak aynı kalmıştı ve biraz daha devam etsem orantısızlaşmaya başlicaktı bende set ve tekrarları azaltarak yeniden denemek istemiştim ama öylede canım istemedi yakaşık 1 ay sonra bıraktım biraz uzun yazdım ama kendi deneyimlerimi aktarmak istedim yani dediğim gibi üste çok yüklenip bacak ve karını çok çalışmazsan ki evde çok çalışman çok zor orantısızlaşmaya başlar bundan dolayı bir spor salonuna yazılmanı tavsiye ederim veya başka bir spor yapmanı boks gibi daha iyi olur hem lisede daha rahat olursun

Muci46

80+ Bronze
Evettttt çok bisi yok ama yavas yavas gelişiyoruzz :')

Atyxah

80+ Silver

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu siz misiniz

Dostum şu kadar tekrar şu kadar set diye heryerde duyuyorum ama hiç anlamadım anlatır mısın set ve tekrarları basitçe
13 tekrar, maksimum 2 dakika civarı dinlen tekrar gir işte x4'de set sayısı.
13+13+13+13

Berke Fitness

80+ Bronze
Mesela 3 set 50 tekrar squat. 50 tekrar squatı yapiyorsun sonra 1 dakika falan dinlenip bunu 2 kere daha tekrarliyorsun. toplam 3 set 50 tekrar squat yapmis oluyorsun. Daha herhangi bir bilgin olmayabilir zaten yavas yavas videolar izleyince ogreneceksin her seyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom