Neler Yeni

Vücut geliştirme sporu yaparken halter sporuna girmek mantıklı mı?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar vücut gelişiyorum, GYM'e gidiyorum. Bugün okulda beden eğitimi öğretmeni halter sporu için girecek kişileri sordu. Fitness ile aynı anda yapmamın bana faydaları ve zararları ne olur?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
halter dedigin clean&jerk mi
Nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldırma ve silkme gibi bir şey söyledi sanırım dediğinden. Yabi faydaları ve zararları ne olur?

samet_100

80+
Nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaldırma ve silkme gibi bir şey söyledi sanırım dediğinden. Yabi faydaları ve zararları ne olur?
guc temelinde spor bilgin yoksa gelismesi zor olur bende powerlifting yapiyorum formlar cok onemli. aksi taktirde sakatlik cok fazla yasaniyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
guc temelinde spor bilgin yoksa gelismesi zor olur bende powerlifting yapiyorum formlar cok onemli. aksi taktirde sakatlik cok fazla yasaniyor.
Zaten ağır kilo ile başlamıyorlar. Amatör olarak başladığımız için hafif hafif.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
tabii ki. denenir
Ama spor olarak önceliğim vücut geliştirme. Az da olsa zararı/zorluğu olacaksa yapmam. Özellikle de kalori açığı oluşacak, tahminimce bu benim için sorun olacaktır. 1 saatlik halter nereden baksanız 500 kaloriye kadar yakıyormuş, ve bu az bir sayı değil.

-CrawL

80+ Gold
Sağlıklı yağ da alman gerekiyor lapa nın tadı berbat 1-2yemek kaşışu zeytinyağından zarar gelmez. Ben makarna yiyorum tavuk + ketçap ile akıyor

Top Bottom